31 Januari 2012

SUMPAHAN KUM KUM SERAM GILERRRRR!!!!


Assalamualaikum Semua..

Semalam aku dengan Encik Saiful pergi tengok wayang kat Queensbay Mall..ingat nak layan wayang non stop konon2 9.25 mlm nak layan bujang terlajak pastu terus layan Sumpahan Kum Kum kul 12.00 tgh malam plak..giler best arr kalau jadi camtu..tapi serius memang tak sempat sebab aku sampai kat Queensbay Mall pun dah pukul 9.20 mlm..sampai2 terus pegi beli tiket tapi kalau nak ikutkan sempat laa beli 2 cerita sekaligus tapi sebab pikir kang lapar pulak Encik Saiful jap g sebab balik keje tak makan lagi kan jadi aku decide amik Sumpahan Kum Kum jela..boleh pegi makan sementara nak tunggu wayang start tul tak!!! tapi serius masa beli tiket tu memang banyak seat kosong..ada 1 row yang dah reserved yang lain2 kosong..ooo biar betul??? nak layan cerita hantu seram2 ni pastu orang tak ramai lak dlm panggung..dah laa gelap ohh tidak!! aku ni dah buat2 berani jer sbb takut tapi hati teringin gak nak tengok huhuhu
 
komen seikhlas hati dari aku...

serius aku suka giler jalan cerita filem ni..sebab penuh dengan seram dan feeling terkejut2..overall citer ni memang best aku bagi 4.5 bintang!!! rugi ar kalau tak tengok..start2 citer jer dah seram..memang meremang arr bulu roma bila dengar dia bagi salam  ASSALAMUALAIKUM KUM KUM!!!  ahhh tidak cabootttttt!!!..

39 ulasan:

Masya berkata...

kt ni penakut sikit kalau soh tgk cerita8 seram ni... klu ade cerita seram kat tv pun cepat² kalih hihihihihi....

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Nanti p cari cd citer ni kat David.

:: Cik Nur :: berkata...

wah..beraninya...! kalau cik nur, jgn harapla nk g tgk citer seram kat panggung..

de sekali tgk citer seram...hantu kak limah..hehehe..seram gak tu kan?

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

besh ea.. siyes, tak besh citer bujang terlajak..hihi.

LydSunshine berkata...

Seram ke? Huhu.. Ari tu, tengok cerita The Happening kat TV2 pun sampai termimpi-mimpi. Padahal citer tu bukan cite hantu pun. Kalo tgk Kum Kum ni tak tau le mimpi sampai sebulan kot. Dah la tgk kat wayang seram dia lain macam kan? Mcm jangan pandang belakang dulu, akak tgk wyg, kira seram la.. pastu bila tgk kat TV, rasa mcm citer kelakar.

LiNda berkata...

syoknye dah tengok.linda je yang tak tengok2 lagi...:(

noor berkata...

tgk gazet citer nih ada kepala tetiba kt kubur erkkk seram!!!!

khairul berkata...

NK TGK KAT ASTRO 1ST JER KOT

laskar pelangi berkata...

huhu..nak tunggu ada kat dlwd jerk.hehehe~~

Lya Colours berkata...

aku mmg x bleh tgk cite seram kat wayang sbb aku kesian org sebelah aku. huhu
last tgk cite al-hijab. ada part terkejut2 tu aku mcm terlebih sudah aksi takutnya
haha
so better tgk di rumah ajo

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

saya ingat saya sorang jer suka kalih channel lain kalau ada iklan drama seram kat tv hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

yupp aku mesti cari punya kat David!!!citer wajib cari ni tapi serius aku tengok cd ni time siang2 jer..malam aku tak sanggup!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To::: Cik Nur ::

bukan berani pun buat2 berani jer padahal asyik terkejut2 jer..adoiii rasa lemah2 sendi tengok citer ni tau

Dalila Hamid berkata...

uis... betoi ka ni... kak pun nk tgok jgak la.. tpi beli cd la kot... tgok wyng mau terjerit2 suami akak sllu warning siap2... hheee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ooo yui dah tgk bujang terlajak ekk..tak best ekk selamat tak tengok semalam..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

yup seram giler arr..tapi jangan pandang belakang pun seram gak..tp serius bila dah kua kat tv jadi mcm biasa jer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LiNda

ok takpe nanti pergi laa tengok sure tak rugi sebab best!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:noor

haa time tu kat kubur..dia tersepak kepala hantu tu..adohai tutup muka tutup muka tak sanggup tengok!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

ok kena tunggu laa kalau camtu hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:laskar pelangi

ok sis ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

Ooo kau takut ekkk..kesian kat org sebelah konon!! ala ko peluk jela org sebelah klu ko takut hahahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Dalila Hamid

adoi nak jerit pun kena warning..kesian kat akak..tapi tgk citer hantu ni kalau tak jerit tak syok ar macam tengok takde perasaan pulak hahaha

Kancil 8349 berkata...

ndak mahu tengok...hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

kenapa?? kancil takut ekkk hehehe

agak masalah berkata...

bab yang terkejut gila, masa movie nak habis. dan2 je keluar kepala momok ikut cermin haha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:agak masalah

ha'ah betul2 memang terkejut giler time tu..ingat dah habis dah rupa2 tersembul kepala hantu plak seram dah laa saya layan midnight

Teenager Housemaid berkata...

tak suka tgk cerita seram..huhuu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Teenager Housemaid

Cik M takut ekkkk

anitadiana berkata...

beraninya tengok kat wayang..kak ita suka cite hantu..tapi geri kalu tengok kat wayang...hantu besar sangat..dalam tv kecil...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anitadiana

berani2 takut jer saya ni kak..

:: Cik Nur :: berkata...

hadoii..sampai lemah sendi ye..kalau cik nur yg tgk, kompom gugur jantung..ee..xberani laaa...

هانيم إرشاد berkata...

huhu. tak brani nak tgk! :(

IntaNBerliaN berkata...

ni yg teringin nk tgk ni... tp tu la, ada bdk kecik ni.. susah nk msk paggung...hihi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:: Cik Nur ::

adoii jgn laa sampai gugur jantung tu huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: هانيم إرشاد

ok buat2 berani jer hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

kang alisha manangis 1 panggung sebab takut tengok hantu tu

Juliet_iRa~" berkata...

serius seram ek?uhuu..xberaniiiii..waaa..

beraninyaa kamu!

khairul berkata...

mmmmmm...yummyyyyy

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

mana ada..saya pun takut2 jgk tgk citer ni