01 Februari 2012

WORDLESS WEDNESDAY!!!!


38 ulasan:

:: Cik Nur :: berkata...

PIC : yg memberi lebih baik drpada yg menerima.. :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: :: Cik Nur ::

yer betul..pandai bagi sepuluh markah hehehe

Si BuDaK KaChAk berkata...

sedekah biar dengan hati yg iklas...

=)

El-Janna berkata...

hehe nice^^

shahrazali berkata...

memberi la kepada yg memerlukan..
dan menerima daripada sumber yg halal...

Dalila Hamid berkata...

tgn yg memberi lebih baik dari yg menerima

Masya berkata...

tangan yang memebri lebih baik daripada yang menerima kan...

Lya Colours berkata...

ni nak bagi kita hadiah lagi kan. huehuehue

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nk bg sesuati kat yui ea..hihi.

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Tu tangan Cik Wati dok minta duit kat En Saipol. hahaha

noor berkata...

org memberi kita merasa...eh

Kancil 8349 berkata...

sentiasa bersedekah...

Mama Ema berkata...

tersurat dan tersirat

saffiya_aleesya @ echa berkata...

tO:Si BuDaK KaChAk

Yup biar dengan hati yang ikhlas kan..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:El-Janna

;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahrazali

yer betul tu..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Dalila Hamid

yang memberi itu lagi baik kan!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

yer betul tu kak..tp lebih jadi yg menerima ahaks

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

amboi2 cubit kang..ko plak kena bagi kat aku hadiah hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

hahaha pandai laa yui!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

wahh pandai hang berkata2 yer..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:noor

yer sama2 merasa rezeki dari Allah..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

jadikan amalan dalam hidup..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mama Ema

harap dapat memahami maksudnya..

agak masalah berkata...

senyum, x perlu kata apa2. eh.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:agak masalah

pandai laa hehehe

Nieda berkata...

Salam. Kopi tenom ya....sedap , halus dan ada kick. tak payah tapis. boleh minum terus.

Sila ke Blog yg satu lagi . Blog itu tak aktif. TQ.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Nieda

ok note!! tq yer..

IntaNBerliaN berkata...

tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima :-)

msredcheesecake berkata...

Semua org tahu tapi tak semua org buat...

khairul berkata...

tgn yg memberi lebih dr mnerima

Juliet_iRa~" berkata...

orang memberi kita merasa, org y menadah asyik-asyik merasa je..ahaha..;p

moral : lebih baik memberi dari asyik merasa..

hyee dear!:p

LydSunshine berkata...

Kenapakah kita dah makin jarang update blog ni? Heheh. Akak pun sama. Dah lama tak update.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

hahaha akak perasan saya tak update blog ekkk..hehehe ni semua cuti punya pasal laaa ni..blog pun bercuti gak kak..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

yer betul tu kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:msredcheesecake

biasalah tu lumrah kehidupan!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

yupp betul tu!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

best jer asyik jadi yang menadah jer yer!!