29 Januari 2012

Gila Kasut Datang Lagiiiiii...!!!!

Assalamualaikum Semua..

Yer tajuk entri hari ni memang gilaa tapi bukan gila otak tapi gila kasut yer!!! aku pun tak tau laa bila aku boleh hilangkan kegilaan aku pada kasut ni..pantang tengok, berkenan je mesti nak beli..apa pun malas nak sembang panjang2 jom layan gambo kasut yang baru di sambar di kedai..beli ikut perasaan ni laa jadinyer.. macam laa aku ni main ambil free jer kat kedai tu..lantak!!! janji hati puas dapat kasut!!!












41 ulasan:

laskar pelangi berkata...

wink wink! cantikkkkk! =)

Teenager Housemaid berkata...

lawanya kasut2 ni!
ish.ni yg terasa mcm nk beli kasut. huhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:laskar pelangi

;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:Teenager Housemaid

haa jom la Cik M kita sama2 membeli kasut baru hehehe

Si BuDaK KaChAk berkata...

agak2 klu blikan utk mak yg dah ade 3 cucu dan akn tmbh lg 1cucu kasut ni, ada tak dia kate ank dia buang tebiat??hehehehe

Nieda berkata...

Ini stok setahun ke??
sekali borong??
Layan je lah, nanti tak lena malam pulak kan.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Si BuDaK KaChAk

nak beli untuk mak kena beli design lain laa dik oiii

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Nieda

tak lena malam...hahaha asyik teringat jer

Lya Colours berkata...

ko tau tak minggu ni aku dah beli 2 handbag ! 1 beli online kelmarin, tak sampai lagi. 1 beli tadi shopping. aku rasa minggu ni aku kemaruk. dah beli, baru sedar, tak terlawan nafsu. sedar2 purse kempis. nangis -_-

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

wah seksilah kasut ko, semua tu cik ina berkenan : )

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

yer kita serupa wah bagus sama geng suka perabis duit sampai tak sedar2 diri hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Ina Do Do Cheng

seksi ekk ahaks..akak beli laa jugak leh kita sama2 menyeksikan kaki kita hahaha

Lady Milo berkata...

saya dah tak gila kasut lagi.. dulu ya.. sebab dah bosan melihat longgokan kasut yang tak terpakai... berhabuk-habuk je... adoyai...

agak masalah berkata...

ni semua beli sekaligus ke? wah. memang puas hati, tidur lena tu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lady Milo

tu laa masalah bila kasut dah banyak sampai almari kasut dah penuh pastu mana yg tak pakai berhabuk jadinya..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:agak masalah

yup beli sekaligus..tak boleh tahan..tgk yg tu cantik tgk yg tu lawa haa angkut jela sekaligus!!!

Original CikTeddy berkata...

shantek!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Original CikTeddy

;-)

fsheuzue berkata...

awk mest gile kasut kan~~ ;)

shahrazali berkata...

wahhhh.......cmni cantik ker??? sy x tau nk nilai...hehehe...

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Bila nk p beli kasut baru lagi? Nk join....

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah2..cntik2..

mizzkechique berkata...

semua cantek!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:fsheuzue

yup memang giler kasut..gila handbag pun sama..tak tahan laa nafsu membeli ni..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahrazali

kamu kan orang lelaki mana tau sebab tu orang lelaki suka tunggu kat luar kedai jer time org pompuan pilih kasut heheheh

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

hang nak join confirm ar boleh, hang kan BFF aku..tapi kena tunggu purse aku kembung balik hehehe

IntaNBerliaN berkata...

oh tidakkkk... serius mmg cantik kasut2 nih!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

oh tidakkkkk...hehehe

Mama Ema berkata...

wow, sampaikan tiga pasang terus.kat mana ni

ikatankasihku berkata...

perghh, sape yg tak gila mcm ni, mmg tak normal sbb mmg kelas pon kasut ni..hihihi

Masya berkata...

banyaknya.. cantik² pulak tu.. lain dari yg lain...

LiNda berkata...

Linda memang suke sgt design kasut2 dari OPERA ni, n kasut dia sgt tahan ..pernah pkai kasut opera beli tahun 2007 n tahan sampai sekarang..:)

anitadiana berkata...

cantik-cantiknya kasut....mesti mahal ne..lain dari yg lain...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mama Ema

kat penang laa kak..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

tu ar tak boleh tahan laa kak..;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

akak beli laa jugak tauuuuu..kita sama2 pakai kasut lain dr yg lain hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LiNda

yup memang betul kasut Opera sangat tahan dan harga pun kira berpatutan laa dan yang paling penting design kasut yang cantik2

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anitadiana

Allah takde mahal yer kak..biasa2 jer..janji cantik, selesa dan tahan lama tu yang saya utamakan!!!

anisalya berkata...

tak apa. janji cantik di kaki. hehehe...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anisalya

yer janji cantik ahaksss!!!

Juliet_iRa~" berkata...

suka y pink!heeeeeee

banyakknyaa..sekali 3 beli?heee..xpe2 janji duit sendiri..hee