26 Januari 2012

Rindunya Kat Blog!!!!!!


Assalamualaikum Semua..

Aduhai lama sungguh aku tinggalkan blog ni..Bukan dah lupakan blog tapi cuti Tahun Baru Cina baru-baru ni laa peluang untuk aku bercuti..apa kata omputih tu?? happy holiday hehehe...hari ni baru masuk ofis tapi aku yakin masih ramai lagi yang bercuti sakan kan..yela time2 cuti ni laa nak berehat..tak kira laa nak ke mana sekalipun janji otak kita free dari fikirkan hal2 keje..jadi aku pun baru nak refresh mood untuk berblog jadi aku akan update gambo2 time aku bercuti hari tu di next entry yer..sabor tauuu!!! apa pun aku minta maaf pada korang semua sebab aku langsung tak sempat nak jengah apatah lagi nak tinggalkan komen dan link kat blog korang..nanti aku akan datang melawat blog korang tau..takut kawan2 kata aku sombong dan merajuk plak heheheh


36 ulasan:

Lya Colours berkata...

oit patut lama menyepi masih mood coti2 ghupenya

mizzkechique berkata...

jgn menyepi lelama sgt.. :P

eintan nurfuzie berkata...

heheh...cuti adalah hari paling terbek kan?

Lady Milo berkata...

bercuti ke mana tu... ah ce ce citer la sikit...

Masya berkata...

rindu echa.. pagi td akak baru jengah.. tgk kot ade shoutmix nak jerit rinduu hihihihihi... mesti bestkan dapat cuti lama...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

amboi..sakan no bercuti..hiih.

Cikpuan rara berkata...

amboi.sakan cuti eh,

IntaNBerliaN berkata...

hihii biasalah.. time bercuti kene lah cuti betoi2...hihii.. sy pun kalu balik kg time cuti, mmg susah nk ngadap komputer lama2... xsmpat nk bw pun :-)

Mama Ema berkata...

salam kenalan...singgah ke sini

khairul berkata...

patut lama x npk

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

yela Lya cayang oii mood bercuti ni hihihi..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:mizzkechique

ok laa MK arahan di terima..takmo menyepi lama2 hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:eintan nurfuzie

yupp cuti adalah hari yang terbaik tambah2 lagi bila di isi dengan aktiviti yang menyenangkan hati dan kepala otak kita ni

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lady Milo

bercuti ke Port Dickson je LM..saja kua dari Penang..jalan2 makan angin ke negeri orang pulak!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

rindu kat kak Masya jugak..dah buang laa shoutmix sebab ada jer orang2 yang macam tak puas hati suka tinggalkan msg yg bukan2 jer!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ha laa sakan laa..sekali sekala laa yui hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cikpuan rara

hehehe ala rara pun cuti sakan gak kan!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

betul tu..apa kata orang tu, gunakan masa cuti sebaik mungkin..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mama Ema

salam kenalan untuk awak jugak..ok nanti saya buat kunjungan balas yer!! tunggu tauuuu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

ha laa hangpa kan dah bercuti panjang masa Tahun Baru hari tu kan..hangpa bagi laa kami bercuti pulak kali ni..hehehee

anisalya berkata...

kat sini pun bercuti seminggu. sekolah agama je cuti sampai selasa. sekolah kebangsaan terlebih bercuti pulak. mmg cny kali ni ct2 malaysia la.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anisalya

best kan dapat cuti lama2...yer jom kita sama2 menghabiskan cuti kita dengan cuti2 malaysia ;-)

LydSunshine berkata...

Patut la lama tak nampak.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

saya pegi bercuti la cayang hehehe..ok nanti saya pegi melawat kamu tauuuuuu..

wahida berkata...

oh...bercuti mmg best..tapi bosan sbb bila balik umah ada byk baju nak dibasuh...ekekek...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:wahida

hahahah itu memang sudah semestinya kak oiiii

msredcheesecake berkata...

Dah lama rest bule berblog balik... Welkem back...hhee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:msredcheesecake

cuti sudah habis sis!!! jadi boleh mula berblog balik..

anitadiana berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhh..bercuti sakan ne...nanti cite lah....mesti best...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anitadiana

ok akak nanti saya citer yer!!!

agak masalah berkata...

kami mahu update post kat blog ni tiap2 hari. kami mahu update post kat blog ni tiap2 hari. mogok ni haha

Kancil 8349 berkata...

selamat kembali

ikatankasihku berkata...

syokkan bercuti.. :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:agak masalah

yela yela nak update la ni hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:Kancil 8349

terima kasih kancil ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: ikatankasihku

syok laa kak sbb tak payah pikir pasal keje je...