16 Januari 2012

Canon EOS 11OOD

Assalamualaikum Semua...
Hari ni hati aku ceria jer..mana tak ceria nyer dapat hadiah dari Encik Saiful..pertengahan bulan Disember tahun tahun lepas bagi hadiah laptop hp Pavilion g4 kali ni dapat kamera laa pulak..wah wah adakah aku bermimpi..macam main order2 je..bagitau jer dapat bagitau jer dapat..ni yang aku sayang sangat2 kat Encik Saiful ni..

Apa pun terima kasih bebanyak laa yer cayang huhuhu..petang ni aku dok godek2 laa kamera baru ni..haa laa aku ni nak laa tau function2 kat kamera ni..kang harap kamera jer mahal  tapi tak tau guna tak jadi apa laa pulak!! Aku nak warna merah sebenarnya tapi Encik saiful belikan aku warna coklat..dia cakap warna merah dah ramai orang pakai..kita pakai warna coklat laa baru nampak lain dr orang lain..ermm mana2 laa janji aku dapat hadiah kamera hehehehe..











****kamera aku warna brown ni****



69 ulasan:

!~ Dolly Auliya ~! berkata...

wahh. sy pon teringin nak ada camera ni. tp..... :(

laskar pelangi berkata...

bestnyeeee=))

aimie amalina berkata...

akaaaakkkk!
okeh!
sy jeles, akak dapt yeee

gagagagaga
besshhnyeee berdssssllrrr :))

miss niedNied berkata...

jeles!!! hehehehe
nice camera :)

Juliet_iRa~" berkata...

bestnyaaa..hee

nak juga..:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:!~ Dolly Auliya ~

ala takpe nanti auliya pun leh beli gak..slow2 k ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:laskar pelangi

ye2 best2 tambah2 Encik Saiful yang bagi huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:aimie amalina

alala takmo laa jealous..huhuhuh

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:miss niedNied

tq sis ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

nak jugak??? ha boleh2 kita amik gambo sama2 ekk.. hehhehe

shahrazali berkata...

wahhhhh,,,,,mntk jek dapat ek..
lepas ni nak mntk apa plak kt en.saiful ????? hahaha....

anisalya berkata...

termasuk dalam wishlist saya. antara canon ni dgn nikon.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahrazali

nak minta apa ekk?? k takpe nanti akan saya fikirkan hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anisalya

harap2 wishlist awak tu akan tercapai

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah sis..bgusnya..

nak gak..

mahal gak ni..

LydSunshine berkata...

Ohoiiii... untungnya dia... Tapi betgul la.. yg merah lagi cantik. Tapi takpe, asalkan functionnya sama, apa nak kisah ye dok? Nnt amik gmbr byk2 upload kat belog ye.

Cikpuan rara berkata...

wahhh untung lahhhh.hehehe rara ni ada je kamera tp mls nk guna.

IntaNBerliaN berkata...

oh tidakkkkkk!!! sgt2 best hadiah ni.... seronoknya echa... kalu saya ni... dah buat tido dh jawabnya ni...hihii

Masya berkata...

wahh seronoknya dapat kamera baru.. jeles tau.... bilelah agaknya boleh dapat hadiah kamera canggih macam ni......

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ala yui suh laa shapit bagi hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

tu ar pasal yang merah lagi cun kan..betul la tu janji function nyer sama kan..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cikpuan rara

tu laa pasal, sama laa kalau pegi mana2 atau g makan2 ke mesti tak dapat amik gambar pasal tak bwak kamera kes malas nak mengusung laa tu huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

hahaha nak peluk time tido ar pasni kahkahkah

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

ala masya leh dapat gak hadiah macam ni..suh orang tersayang belikan hehehe

Kancil 8349 berkata...

cantiknya..tapi kancil ndak pandai pakai

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

saya pun tgh belajar function2 nyer..nanti lama2 pandai laa ;-)

Suraya Baharun berkata...

wahhh!!!best nye dapat hadiah..kalau saya, saya suka camera yang comey2 je senang nak bawak ke hulu hilir..penah ada pengalaman pakai camera cam ni...adui susah nye nak bawa..ngan si kecik tu nak dokong...camera yang tersangkut kat leher lagi..tapi citarasa org bebeza...

Amy Syaquena berkata...

idaman ku...

ikatankasihku berkata...

perghhh bertuah badan?bape riban ni?..nak jugak, nak jugak..hua.....

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Suraya Baharun

memang sebelum ni dah ada kamera digital canon..kecik je senang nak bawak..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Amy Syaquena

ok harap2 idaman awak akan jadi kenyataan..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

entah laa kak..bila saya tanya asyik jawab biarlah rahsia..dah namanya hadiah..ahh lantak laa rahsia pun rahsia laa janji dpt kamera hahaha

Lya Colours berkata...

walamak untungnya dia

eintan nurfuzie berkata...

tq wish cik en...cik en pun pollow u dear

msredcheesecake berkata...

Waa.... Pas ni mesti kejap2 snap pic tak berenti.... Bestnya....

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

untung ekk hehehe...weii Lya suh ar pakwe ko bagi hadiah jugak hihihi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:eintan nurfuzie

ok time kasih yer cik en

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:msredcheesecake

snap tak berhenti??? hahahaha

Teenager Housemaid berkata...

wah bestnye ade orang hadiahkan...
huhu..

saya bab2 tangkap gambar ni tak berapa reti :D

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Teenager Housemaid

saya pun sama tak berapa reti ngah belajar la ni hehehe

Dalila Hamid berkata...

wah beruntungnya....

Hanie Dew berkata...

style la hadiah ko dpt camera sebijik.

ChefBujang berkata...

wah..tahniah dapat camera..camera idaman CB jugak!! doa2 la bg CB dapat jugak...

p/s : followed you back..

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

bertuahlah badan dapat hadiah kamera .Alhamdulillah lepas ni mesti banyak gambar yg cantik kat sini: )

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Dalila Hamid

alhamdullillah rezeki saya.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Hanie Dew

haa takpe pasni aku doakan ko plak dpt hadiah yg best2 yer hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ChefBujang

ok saya doa2kan CB dapat gak yer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Ina Do Do Cheng

tapi nak kena belajar gak function2 dia..kang gambo tak cantik plak..harap kamera je huhuhu

Nazayiena berkata...

Bestnya dpt hadiah camera.....

Kak Nurul follow blk ya........

Kancil 8349 berkata...

terima kasih banyak...

jomlah singgah ke blog Kancil..

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/punca-traffik-kancil-8349-tahun-pertama.html

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Nazayiena

ok terima kasih yer kak nurul

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

ok saya dah singgah dah..

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Nanti amik gambar aku tau...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

haa nanti kita amik gamba sama2 yer kak senah huhuhu

khairul berkata...

fuh..bila la abg leh beli ni

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

ala kamu kan banyak duit siap ada company sendiri lagi..confirm ar bila2 je bleh beli punya hehehhe

Lady Milo berkata...

wow, bestnya dapat camera. bertuah badan.. teehee.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lady Milo

dah rezeki saya terima je..;-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

BESTNYERRRRRRRRRRRRRR MAHAL HADIAH NE..AMIK GAMBAR CANYIK2 EK

LYAfrina berkata...

wahhh... lps ni blh ambik gmbar cantik2..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:BABY(MAMA AMANA&aARIEF)

yela nanti saya ambil gambar cantik2 hehehe (mcm saya pro jer guna kamera ni)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

ok2 saya pun baru nak belajar guna kamera ni nanti dah pandai saya ambil ganbar cantik2 yer ahakss

wahida berkata...

wah....bestnya...lepas ni gambar2 kat dlm blog bertambah gempak la...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:wahida

ala takde nyer kak, biasa2 jer..bru nak belajar guna ;-)

El-Janna berkata...

untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:El-Janna

dah rezeki hehehe

shera haifa berkata...

cantik gak warna coklat.. lain dr yg lain..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shera haifa

yup nampak lain dari yg lain ;-)

mama aleen berkata...

bertuahnya badan.. nak apa semua dapat.. :)