08 Disember 2011

Segmen Aku Nak Jual Entri Aku


Assalamualaikum semua..
Hari ni aku nak join segmen dari Cik Najihah
tujuan segmen ni untuk kita letak mana2 entri yang kita rasa best
dan Cik Najihah tak kisah kita nak letak  entri bape banyak pun
jadi aku nak kongsi entri ni ngan korang semua..


11 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

jual entry ea..hehe..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

hahaha jom la yui join sama..kita sama2 menjual..lelong2 ahaks!!

Outbound Malang berkata...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

ILA HonEyBuNNy berkata...

tuan segmen y comeii lote..;)

♥ aeryn ♥ berkata...

brapa harga entry ni.. hehe

Juliet_iRa~" berkata...

wah main jual beli entry plak ke?hee

psss : org penang ek?laa awat xhabaq?haha...;p..kejap sgt kat sn..xsempat la dear nk jln smua tempat..huu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: Juliet_iRa~"

ooo yer ker..tak pe nanti mai la Penang lagi naaa..

hanna berkata...

singgah sini...
dari segmen yang same...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: hanna

terima kasih yer sebab sudi singgah

Kancil 8349 berkata...

datang dari segmen yang sama...kalau sudi jomlah singgah ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entri.html

cik najihah berkata...

thanks join..list akan diupdate..take note ya :)