06 Disember 2011

Kad Blogger Dari GENG fiQ'Ra

Assalamualaikum Semua..
Baru semalam aku dapat kad blogger dari mas @ Geng Fiqra..
wahh comeiii n sweet sebab warna pink..i like it!!!
ape pun time kasih yer mas sebab sudi bagi kad blogger ni.
Korang nak jugak ker?? haa kalau korang berminat leh la dapatkan di GENG FIQ'RA
bukan apa tujuan kad blogger ni leh laa kenal dengan lebih rapat
dan kongsi cerita sesama blogger
dan kalau ada nak buat apa2 events ker leh ler kita semua berkumpul
dan jugak boleh bekerjasama kalau nak buat contest ke apa ke..


5 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hehe,geng juge ni~

Lya Colours berkata...

wah comel gitew!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

yea yea kita geng kita geng!!! ahaks!!

anitadiana berkata...

echa, kak ita pun follow ecah juga..selamat berkenalan...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

selamat berkenalan yer kak ita