06 Disember 2011

Makan-Makan Di The Ship, Batu Feringhi

Assalamualaikum Semua..
Minggu lepas aku tak tau laa Encik Saiful ni dah terlebih kaya agaknya.. belanja aku makan tempat best2 jer..hari Sabtu bawak aku pegi makan kat The Ship dan hari Ahad plak bawak aku g makan kat Tarbush pulak..Ya Tuhan kenapa la Encik Saiful ni, dia ni mmg langsung tak sayang duit agaknya..slumber dia jer membayar mahal2..tapi takpe laa dah orang tersayang nak belanja, jadi layankan aje..
pe pun time kasih yer cayang..(arghh malu2 kucing siot)





 JOM NAIK KAPAL KITA PEGI BELAYAR



 DI PINTU MASUK RESTORAN

 SUASANA  DALAM RESTORAN






JOM MAKAN!!!

 SEAFOOD PLATTER



GRILL LAMB CHOP

 BLACK PEPPER STEAK

 FRESH ORANGE JUICE




16 ulasan:

Lya Colours berkata...

weh blanje kita jugak!
hehehe
eh saya suka pineng! kalau saya dtg sana awk nak tak jadi pemandu pelancong saya. hueheuheue

saffiya_aleesya @ echa berkata...

Hehehe boleh aje Lya..kalau nak datang bagitau la yer.

anitadiana berkata...

wahhhhh....echa banyaknya makanan kat sini..sedap-sedapnya....bila nak belanja kak ita ne...

.: iEyLa :. berkata...

wah..bestnye..
tmpat pon cantik.. :)

khairul berkata...

dh lama x p situ..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

haa kak ita mai la Penang..jom pakat mai ramai2..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To iEyLa:
tempat cantik duit pun cantik huhuhu..nasib bkn aku yg membayo nyer..ekekek

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To Khairul:
Aik dah lama x p ka bro..p la bawak aci makan2 ekekek

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

beshnya....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

wahh kedai ni dpn ngan pasar yg jual byk2 brg mlm2 tu kan?sis singgah klu jln2 mlm kat sana.kan panjang deretan gerai tu, dah lapor mkn lak .

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: Lydia Miza
yup..kalau pompuan mmg suka g sini sbb jual mcm2 handbag!!

ILA HonEyBuNNy berkata...

teringinnya nak makan ctu...

makanan pun enakkk..nyum3..

ILA HonEyBuNNy berkata...

teringinnya nak makan ctu...

makanan pun enakkk..nyum3..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To ILA HoneyBuNNy:
kalau teringin nanti pegi la makan kat sana yer..:-)

Juliet_iRa~" berkata...

snap gamba je kat sini sbb pgi night market je..

heeee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

ala takpe nanti mai Penang leh pgi jugak makan kat sini kan.. :-)