04 Februari 2012

Makan2 @ Victoria Station, Bayan Baru...!!!!


Assalamualaikum Semua...
Aku rasa minggu ni minggu untuk entri makanan jela kot..sebab masa yang terluang ni kami habiskan ngan jalan2 cari makan jer..ok laa jom layan gambar time makan2 tu..pasni ada lagi tau entri makanan jadi tungguuuuuuu...


MANGO JUICE @ RM7.90 SEGELAS


VS RIB EYE @ RM56.90

SPAGHETTI ALA BOLOGNESE @ RM 24.90

OYSTER FLORETINE 0.5 DOZ @ RM42.90

SALAD



TERPAKSA MAKAN KAT AREA BAWAH..SELALU MAKAN KAT DLM TRAIN..
TAPI MALAM TU TRAIN DAH PENUH LAA

JADUAL TRAIN..TENGAH TUNGGU TRAIN SAMPAI NI
SEMENTARA TU MAKAN2 DULU HUHUHU

14 ulasan:

Lya Colours berkata...

bolognese best! kalau p pizza hut pon sokmo makan bolognese je
nyam nyam nyammm

juelee berkata...

wui terkejot tengok rege die..
kalau sekali setahun ok la kan makan sini, sempena ari2 istimewa :)

Cho Zila berkata...

ala bestnyer Victoria Station.. memang akak suka sangat.. selalu tunggu orang belanja... memang tempat yang paling akak sukaler kalau makan stik...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

tu dia..mnyelerakan..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

aku tau selera ko lebih kurang selera aku jer..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:juelee

best kalau celebrate apa2 pun kat sini..rileks jer!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:Cho Zila

sama laa ngan saya!!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

yui ajak shapit pi sini tauuuu!!!

Juliet_iRa~" berkata...

waahh..hee..mahalnyaa mkanan dia..xmmpu!waaa..tp smua nmpk sedappp..:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

ala ira ni takmo laa ckp camtu, nanti makan kat sini tau..sedap!!!

dela berkata...

aduhai... marveles!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:dela

haaa cepat2 cari Victoria Station yg berhampiran yer kak..pergi serang!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

akak tak penh lagi makan kat viktoria ne.. bolehlaajak hubby g yg kl punya

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:BABY(MAMA AMANA&ARIEF)

haa akak ajak hubby g makan tau..;-)