18 Februari 2012

GIVEAWAY BLOGLIST CRAFT N CROCHET


Assalamualaikum Semua

Aku dpt jemputan dari Kak Tihara  untuk join GA  blognya -->> HERBA TIHARA<<--
Kak Tihara ni bukan jemput aku sorang jer tapi korang2 semua untuk join..sama2 memeriahkan suasana gitu..lagi ramai yang join kan lagi best!!! sambil join GA boleh gak dapat kawan2 baru yer tak??? apa pun terima kasih kak  sebab sudi menjemput yer!!!

Syarat2 Penyertaan tersangat laa mudah...dan hadiah2nya ialah..jeng jeng jeng!!!

Pemenang Pertama, Ke-2 & Ke-3
Review blog dan sticky post untuk review selama 24jam

Pemenang Ke-4 hingga Pemenang Ke-8
Blog pilihan entri - 1 entri setiap seorang

Top Referral Tertinggi untuk Blog Craft n Crochet
hadiah cenderahati  dari blog Craft n Crochet - 3 org pemenang
(yang ni best aku suka sebab Kak Tihara pandai mengait benang tau!!! comeiiii2 je)

TARIKH TUTUP
17 MAC 2012




35 ulasan:

Teenager Housemaid berkata...

wah..
goodluck..:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

TO:Teenager Housemaid

;-)

Mr.Clive berkata...

all the best! Godspeed!

Lya Colours berkata...

goodluck !

LydSunshine berkata...

Good luck! :D

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

thanks ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours




ok dear!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

terima kasih yer kak!!

LYAfrina berkata...

gud luck :-)

ikatankasihku berkata...

untungnyer kalau dpt hsl keje tangan dia :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

ok tq yer ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

tu laa pasal..comeiii2 jer!!

IntaNBerliaN berkata...

good luck echa..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

terima kasih kak ;-)

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

go go chaiyok, semoga berjaya.muahhhhhh

IntaNBerliaN berkata...

blh je.. :-)

zarina_naniey@yahoo.com.my

apa hal ek.. seriau dgr org nak private msg nih.. tkt akak ada buat slh.. hihii

ieda berkata...

salam kenal dik

& gud luck tau !!! ;)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Ina Do Do Cheng

yolah kak ina ahaks..penyokong kuat nampak!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

alah jangan laa nak takut iskk akak ni kan..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ieda

ok time kasih akak salam kenal utk akak jgk..dan terima kasih jugak sbb sudi singgah, komen dan follow sini..tggu saya akan singgah menjenguk akak tauuuu!!!

cik ika berkata...

all the best...

Papa Mifz berkata...

semoga sukses...:)

dela berkata...

good luck!

msredcheesecake berkata...

good luck n have fun k....

Mr.Clive berkata...

rajinla kamu join2 bende gini...hehe...bagus2...awat xjoin sy punya bodyshop giveaway?join la.senang aje kot...hehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cik ika

thanks yer cik ika..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Papa Mifz

ok ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:dela

tq akak..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:msredcheesecake

orait sis ahakss!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

ok bro..thanks sbb sudi jemput join GA

Gen2Merah berkata...

wahhh, good luck ye.. semoga mendapat lebih ramai kenalan d alam maya ini... all the best

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Gen2Merah

ok..terima kasih yer!!

Eera Shera berkata...

gudluck for the contest ek..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Eera Shera

ok time kasih yer ;-)

artisYouTube berkata...

Good luck ye.. =D Anyway,sy jemput tuan blog n semua yg ada kt sini,jom layan VIDEO2 sy bermain gitar akustik n menyanyi at YouTube.. Klu ada yg seksi tak pakai baju or cuma pakai boxer je tu maaf la.almaklum,record kt rumah n utk suka2 je tunjuk sedikit bakat.Tp suara x la sedap mana.hehe.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan