23 Februari 2012

IntaNBerliaN's First Giveaway

Assalamualaikum Semua..

Hari  ni aku nak join 1st GA kak ina..sorry yer kak ina walau terlambat tapi saya tetap gak nak join hehehe..1st GA kak ina ni memang terbaekkkk laa sebab ramai yang baik hati jadi penaja hadiah2 yang best2, cantik2 dan comei2 jer..

JOM TERJAH BLOG INTAN BERLIAN UNTUK JOIN..


SENARAI PENAJA2 UNTUK GIVEAWAY NI.. ;-)


TARIKH TUTUP : 29 FEBRUARI 2012

24 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

good luck!! moga berjaya.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ok thanks yer yui ;-)

Lya Colours berkata...

wow dapat diamond ni.hehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

ha'ah kalau betul dapat diamond memang makcik kayoooooo laa hahahahahahha(gelak org kaya)

Masya berkata...

good luck.. akak pun nak join jugak... ak sempat nak publish lagi.. eok jer.. duduk dalam draft tu hihihihi.....

Kancil 8349 berkata...

Selamat berGA...

jom singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/02/jawapan-daripada-wordless-wednesday-28.html

khairul berkata...

smoga berjaya dear

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

haa bagus2 jom kak, kita sama berGA hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

ok terima kasih yer..saya dah singgah n tinggal komen kat blog kancil yer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

ok ;-)

IntaNBerliaN berkata...

echa, thanks join..

Good luck tau! :-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

ok sama2 kak..akhirnya dpt gak join kan kak hehehe

Teenager Housemaid berkata...

erk..hadiah dia dapat berlian ke?
hehe..

goodluck ea!! :DD

Mr.Clive berkata...

u know...for a moment there,ingatkan belian yang ditawarkan...hehe

QasehnyaRania berkata...

thanks echa sebb join ...ciksu datang singgah n follow sini :)

mudah2an da rezeki yer :)

aimie amalina berkata...

seemoogaaa brjaya kak!

El-Janna berkata...

gud luck^^

IntaNBerliaN berkata...

birthday echa 27/2 ek.. lg beberapa minit nak pukol 12 ni..hihii..

akak nak wish awai2 lah.. jd kwn alam maya yg p1 wish..hihii

Eppy birthday.. semoga berbahagia selalu :-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Teenager Housemaid

hadiah dapat berlian memang makcik kayo laaa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

tggu kamu buat GA leh bagi hadiah berlian tak??

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:QasehnyaRania

sama2 ciksu ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:aimie amalina

orait dik!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:El-Janna

thanks sis!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

yer kak..27/2 birthday saya..ok terima kasih yer kak sebab sudi wish happy birthday kat saya.. ;-)