27 Februari 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!


Assalamualaikum Semua..

Syukur Alhamdulillah hari ni genap umur aku 27 tahun..dan genaplah 27 tahun aku bernafas di bumi Allah ini dengan melalui macam2 cabaran dan dugaan hidup...dalam usia 27 tahun ni jugak laa macam2 kenangan yang tercipta baik manis mahupun pahit...segala2nya akan dijadikan iktibar dan panduan hidup buat diri aku untuk terus meniti kehidupan yang mendatang selagi aku masih lagi bernafas dan berada di bumi Allah ni..


Sedar tak sedar umur aku dah 27 tahun..lagi 3 tahun dah jadi 30 tahun yer dak??? kejap jer masa tu berlalu rasa macam baru jer meniti usia awal 20-an huhuhu..apa pun terima kasih padamu Ya Allah pada mu aku panjatkan kesyukuran kerana aku berjaya mengharungi setiap dugaan yang kau turunkan buat ku..moga aku dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan mendapat kebahagian dan keberkatan dalam hidup pada hari ini dan hari2 yang mendatang..amin!!!


Terima kasih buat Encik Saiful sebab awal2 dah wish birthday..dan tak lupa jugak buat kak ina@intan berlian sebab jadi blogger pertama yang wish birthday..birthday kitorang tarikh dekat2 jer pun kak ina 25/2 dan aku plak 27/2..nasib baik jauh klu dok  dekat leh celebrate sama2 kan!! hehehe

86 ulasan:

Masya berkata...

selamat pagi echa.... selamat hari lahir semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezki....

Suraya Baharun berkata...

appy besday fren..semoga dimurahkan rezki, dpanjangkan usia & sentiasa berada di dalam lindungan Nya...

Kancil 8349 berkata...

Selamat hari lahir....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Kancil 8349 berkata...

jom singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/02/punca-traffik-kancil-8349-minggu-ketiga.html

Lya Colours berkata...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Echa
Allah selamatkan kamu!!!!!

selamat hari lahir bebeh!
panjang umur, murah rezeki,dan sentiasa berada dibawah rahmatNYA

.: iEyLa :. berkata...

Happy Birthday dear!!!

LydSunshine berkata...

happy Befday. Alah... baru 27 tahun. Muda lagi tu. Semoga cepat2 kawen. :)

cik najihah berkata...

happy birthday kamu :)'semoga panjang umur & murah rezeki

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

slmt pagi kak..amin moga makbul laa doa akak tu..;-) terima kasih yer kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Suraya Baharun

ok terima kasih kak ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

terima kasih kancil sbb wish happy birthday kat saya

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

kalau dah kaki karaoke tu tak sah kalau tak nyanyi ekk..hahaha.apa pun terima kasih yer Lya

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:.: iEyLa :.

terima kasih yer..;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

mana ada muda..ni dah tua ni kak dah 27 tahun dah..haa ok moga doa akak nak saya cepat2 kawen tu termakbul hehehe

Mr.Clive berkata...

happpy shweeet 27!heheh...moga2 dimurahkan rezeki,panjang umur sampai cukup 4 pasukan bola sepak cucu-cicit nanti..kehkehkehh :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive


amboi ucapan sampai ke cucu cicit tu..apa pun terima kasih yer bro sbb sudi wish ;-)

IntaNBerliaN berkata...

eppy birthday echa.. nsb baik akak tido lmbt smlm..heheee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

terima kasih kak..happy birthday untuk akak jugak..

laskar pelangi berkata...

selamat hari lahir kak:))
semoga tahun ni lebih bermakna daripada tahun sebelum ni:)

maszull berkata...

assalamualaikum ecah...hepi besday....ada n3 buat ecah n dtg blog mama yer..:)

http://maszull.blogspot.com/2012/02/selamat-hari-lahir-buat-saffiya-aleesya.html

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:laskar pelangi

ok terima kasih sebab doakan akak yer ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:maszull

terima kasih banyak2 yer kak..saya dah tgk dah entri akak tu..sangat comeiii patung tweety tu.

QasehnyaRania berkata...

hapy besday to you ..:)
semoga echa sentiasa bahagia bersama family tersayang ..amin

datang layan lagu..hehehe ;)

ciK LyndaWawa berkata...

happy bday cha...=]

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:QasehnyaRania

terima kasih kak..haa layan laa kak hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ciK LyndaWawa

terima kasih ;-)

J.Syazwana berkata...

selamat hari lahir
semoga panjang umur dan murah rezeki.
selamat dunia akhirat :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:J.Syazwana

terima kasih yer sis sbb sudi wish kat saya

ikatankasihku berkata...

Wah adik akaknyer bezday yer hari ni....
nah amik flykiss dari akak...ummmmmppphhhhhhh..happy bezday k, jgn noty2.....
bestnyer baru 27 ni..pinjam umur boleh tak..hihihihi

fieda berkata...

selamat hari lahir echa..semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan ye..

~kiinaa~ berkata...

happy birthday dear..
alhamdulillah, semoga ALLAH terus panjang kan usia utk beribadat :)

Tihara berkata...

happy birthday awak..semuga dipanjangkan umur dalam kerahmatan dan dimurahkan rezki..nk sama ek bday dg kak ina :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

terima kasih yer kak ikin..haa nak pinjam umo??? hahaha boleh aje

dela berkata...

hepy besday moga pnjang umur, murah rezeki dan tercapai apa yg dicitakan...AMIN

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:fieda

ok terima kasih kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:~kiinaa~

terima kasih doakan saya amin..;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Tihara

terima kasih kak..ha'ah tak sangka dekat2 plak birthday kitorang nasib baik duk jauh je..klu dekat leh celebrate sama2..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:dela

amin..terima kasihyer kak sebab doakan saya..

fizafantagirO berkata...

Happy Birthday dear .. semoga bahagia dunia akhirat dan diberkati selalu .. amin =)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:fizafantagirO

terima kasih sis..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran melihat dunia ye sis...:)

steffany daph berkata...

happy birthday. moga sohat selalu dan panjang umur. (: just found ur blog and done follow.

cIk JanNah berkata...

happy bezday echa.semoga dirahmati Allah dan dipermudahkan segala urusan. Ameen :)

Gen2Merah berkata...

berkunjung dari blog Mama Maszull... selamat menyambut hari jadi ye.. semoga ceria2 selalu...

Cikgu Ma berkata...

sama dengan gen2 merah...datang dari blog mama maszull

selamat hari lahir =)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

ok terima kasih yer bro!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:steffany daph

terima kasih sbb sudi singgah,follow n wish birthday kat saya

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cIk JanNah

aminnn..terima kasih doakan saya yer..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Gen2Merah

baik cikgu harap2 saya ceria selalu..terima kasih yer!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cikgu Ma

yer ker..wahh best dapat kenal kawan2 baru..apa pun terima kasih yer sudi singgah n wish birthday..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cik najihah

terima kasih yer sis ;-)

LYAfrina berkata...

happy birthday dear,,
wah kt sama umur la.. lahir thn 1985 kan???

sy doakan agr awk dmurahkan rezeki serta dikurniakan kesihatan y baik.. moga kehidupan y mdatang dpt diharungi dgn pnuh ketabahan n kesabaran..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

terima kasih yer..yup kita sama umo la klu camtu..lahir tahun 1985..tahun lembu gitu ahaksss
terima kasih sbb doakan untuk saya yer..

shahrazali berkata...

SELAMAT HARI LAHIR ECHA....

semoga pnjg umo,,murah rezeki dan bahgia dsamping org tersayang...

kita sama-sama lahir di bulan febuari...hehe....i like february..

ubaidillah zulkefli berkata...

sanah helwah ya gamilah! :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahrazali

terima kasih..yup anak februari ler ni yer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ubaidillah zulkefli

terima kasih yer sbb wish birthday

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ubaidillah zulkefli

terima kasih yer sbb wish birthday

Mr.Clive berkata...

update update!hehehe :P

H.J berkata...

selamat hari lahir :)

mizzkechique berkata...

happy birthday..semoga dilanjutkn usia, dimurahkan rezeki dan dilimpahkan rahmat ke atas mu..

eh..eh..kite sebaya yer.. :)

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

hepi besday dear...besday hang aku dah bagi hadiah istimewa kat hang pagi2 lagi...jangan serik tau. Nanti hang mai aku belanja. Promise....

faiz fakhirin berkata...

Hepi Besdayyy

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

ok bro..akan jenguk ke blog!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:H.J

terima kasih sbb wish n sudi singgah tggal komen kat blog ni..;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:mizzkechique

terima kasih yer sis..lorrr ye ke tak sangka kan hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous.blogspot.com

ala no hal laa small matter la beb..apa salah tolong kawan2 tak kisah laa awal2 pagi tengah2 malam ka..tlg takat yg mampu..haa ok hg janji tau belanja aku..aku nak hadiah baju cowboy 2, kuda 8, pistol 2 hahahaa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:faiz fakhirin

terima kasih.. ;-)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt hari lahir sis..moga pnjg umor murah rezeki..amiinn..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

terima kasih yer yui ;-)

Baiti berkata...

Happy birthday dear...semoga Allah memberkati kehidupan degan rezeki, kesihatan yang baik serta anak2 yg soleh solehah...aminnn

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Baiti

terima kasih yer tp bab anak2 tu coming soon laaa yer sebab xkawin lagi lorr ahakss

anitadiana berkata...

selamat hari tua echa


Dengan ucapan

Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji,
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat

Nazayiena berkata...

Hepi belated day Echa semoga pjg umur murah rezeki dan dirahmati Allah SWT.

Liz berkata...

Hepi belated bday hehehe..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

happy belated birthday :)
May allah bless u :)))

khairul berkata...

abg mtk maaf sbb lama x singgah .. busy skit sejak 2 menjak ni

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anitadiana

terima kasih banyak2 yer kak sbb doakan saya.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Nazayiena

terima kasih yer kak ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Liz

Thanks sis!! ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡

terima kasih ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

ok takpe tada hal laa bro!!!

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

Maaflah cik ina orang yang paling lambat wish.Selamat hari jadi yang ke 27 tahun. mudanya.semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. semoga success dalam bidang yang diceburi.terima kasih kerana setia mengunjungi blog cik ina ye .

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Ina Do Do Cheng

xpe kak..akak dah wish ni pun dah kira ok ni kak..sama2 dan terima kasih kat akak juga sbb selalu singgah blog saya.. ;-)

shahdiana berkata...

hepi belated bezday..sama la dengan bezday akak..hehehe..taun depan sambut sama ek...kikikiki...follow echa & salam kenal..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahdiana

oo ye ke kak..nak sambut sama2 ok jer no hal hehehe..apa pun salam kenal buat akak jugak n terima kasih sbb sudi singgah n follow saya ;-)