08 Februari 2012

WORDLESS WEDNESDAY!!!!


36 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

byk keje or rileks aje ni..hihi.

Lya Colours berkata...

amboi mengasah kuku nampakkkkk

Masya berkata...

cui panjang kerja pun banyak.. mood samelah masih kelaut nak mulakan kerja hihihihi......

diana berkata...

MESTI ORANG NYE TENANG..HEHEHE

IntaNBerliaN berkata...

hihii.. keje byk tp nak buat mls ek.. rasa cm nk sambung cuti lg kan..heheh

mizzkechique berkata...

malas ni!!!


psst, harga oven tu RM99 je.. kt tesco.. cpt beli sementara msh promosi.. hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

kira dua2 sekali la tu hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

hati senang sangat tengok keje melambak!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

yup betul tu kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:diana

cool je kan keje melambak tp dok rileks jer ahakss

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

ikut hati memang nak sambung cuti pun!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:mizzkechique

jadi malas sbb cuti panjang!!

p/s: thanks for the info!!!

J.Syazwana berkata...

banyak keje ke?
selamat ye?
hihihihihi

LydSunshine berkata...

Saya mengaku kadang2 saya juga begini. Hehe.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:J.Syazwana

banyak laa tp buat2 macam tak banyak huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

hahaha akhirnya akak mengaku jugak!!!!

~kiinaa~ berkata...

yang, ni lah yg sedang terjadi kat kite :))

yad'z berkata...

cuti sekolah sudah habes bro~
cepat buat keje!!!! hehehe

Juliet_iRa~" berkata...

heee..busy la ea?ngeeee

wat sikit2 k kak..heee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:yad'z

ok sis..cuti sudah habis!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

dok tengah buat laa ni ira oiiii..hehehe

bloghok berkata...

wachaaaaaaaaaaaaaa

Tihara berkata...

salam kenal echa- mungkinkah ini blog personal echa..hehe..nice blog ni.. i folowww :)

~ DADDY ADANDO ~ berkata...

kerja tengah banyak pun masih boleh cool....
macam ni baru betul....!!!

Lady Milo berkata...

jangan malas-malas... :-D

ikatankasihku berkata...

hamboi..tingginyer..hihihihi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Tihara

salam kenal kak.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:~ DADDY ADANDO ~

kalau laa boleh jadi macam ni kan bagus..cool je kan!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lady Milo

ok laa LM hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

hahaha tinggi tp keje kat ofis tak laa sampai setinggi ni..

agak masalah berkata...

cuba pindahkan dokumen in tu, ke out. settle masalah

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:agak masalah

yer bijak2..hehehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

adik belog akak yg personal ne..
yang adik masuk tue online shop hehe

http://kokoadik.blogspot.com/

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:BABY(MAMA AMANA&ARIEF)

ok note!!! tq akak ;-)

maszull berkata...

assalamualaikum.....bila nak siap keje tu kalau asyik belek kuku jer...:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:maszull

waalaikumusalam..tu namanya berehat sambil menikmati pemandangan fail bertimbun!!