01 Mac 2012

Mawar Merah Di Bulan Februari...

Assalamualaikum Semua...

Aku minta maaf sebab agak terlambat nak publish entri ni..aku pun baru je balik bercuti..ala bercuti dalam Penang je..gambar nanti aku buat kat entri lain ekk..(gambar time bercuti raya cina ari tu pun aku  tak publish lagi..sikit punya lama laa)..Sempena Hari Lahir aku pada isnin lepas, Encik Saiful  hantar bunga kat office la pulak..agak termalu2 gitu yela sebab banyak mata yang memandang..aahhh lantak laa janji aku dapat bunga yer dak..hehehe..apa pun terima kasih laa sayang anto bunga ni..buat susah2 aje hikhikhik...Tak lupa juga buat Kak Masya dan Mama Maszull sebab sudi buat entri khas pasal birthday aku ni kat blog diorang..terharu sangat2 tau..takkan lupa laa kat akak2 yang baik hati ni..


KUNTUMAN MAWAR MERAH..


BEAR YANG COMEIIIIIII


COKLAT FERRERO ROCHER - I LOVE U

40 ulasan:

Mr.Clive berkata...

wahhh merahhhnyerrrr heheh lepas tu love love jatuh pulak kan...setailo la awak!hehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

yo laaahhh hehehe..

Lady Milo berkata...

bestnye...dapat bunga.. romantik gitu...

maszull berkata...

assalamualaikum saffiyah...bestnya dpt hadiah yg menarik...:)

p/s mengingati hari yg istimewa sesama blogger...

steffany daph berkata...

merah2...semua cantik :D sweeet gitu...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lady Milo

Encik saiful memang romantik..ada jer benda kasi surprise!!

dela berkata...

alahai... romantiknya... best!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:maszull

waalaikumusalam kak..dah orang bagi kak, saya jd tukang terima jer..

p/s: terima kasih yer kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:steffany daph

sweet ekk.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:dela

pasni akak lak dpt bunga dr husband akak hehehhe

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya.... romantik..!!! i like it.. :-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

hehehe.. ;-)

ikatankasihku berkata...

mata akak tgh jeling coklat tu jer, mintak seketol..hihihi

Masya berkata...

seronoknya dapat bunga dengan coklat... coklat ade lagi tak.. nak sikit hihihihi...

walaupun cuma kenal dialam maya.. tp rasa macam dah lama jer kenal echa, tq sudi dtg blog akak selalu...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah2..beshnya sis..

yui dpt bunga time knvo aje..hihi =)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

nah amik seketul hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

nak sikit?? haa cpt nganga mulut nak suap ni hehehe..

sama laa kak, xpela tak pernah tgk muka pun janji kita rapat kan ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ala yui suh laa shapit bagi bunga plak pasni..

Suraya Baharun berkata...

wahhh!!!dapat bunga...best nye...

Lya Colours berkata...

pakwe aku, besday aku pon dia tak ingat. benci okeh. huwaaaa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Suraya Baharun

yer best2!!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

ala pakwe ko tu bukan tak ingat tapi saja dia jer tu buat2 tak ingat..ko buat memo seminggu sebelum birthday ko buat reminder confirm dia ingat hahaha

cIk JanNah berkata...

wah wwah sweetnya. comel plak tu
semoga berbahagia selalu sis ::)

cik ika berkata...

wah..bestnye dating kt penang..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cIk JanNah

ok terima kasih sis doakan saya yer!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cik ika

haa ika jom laa mai Penang..macam2 ada!!!

QasehnyaRania berkata...

bak la mai sikit coklat tu echa..hehe

ciksu kedah mai..tapi dulu 3tahun dok peneng area telok kumbaq...
sepupu dok peneng..if blk utara msti singgah peneng..hehehe
tempat kenangan ..;)

Mr.Clive berkata...

slamat hari jumaat ! :D

Kancil 8349 berkata...

cantiknya....kancil dah lama ndak gi Penang...kali terakhir tahun 2002...:)...insya Allah jika ada rezeki akan ke sana

Panglima Muda berkata...

salam ziarah

J.Syazwana berkata...

sweetnya !!
romantik
hehehe

LydSunshine berkata...

Selonooknya.. dapat coklat dalam bunga2 tu. Cantik sgt. :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:QasehnyaRania

ooo pernah dok teluk kumbaq rupa nya!!! mai penang dulu baru leh bagi coklat hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

selamat hari jumaat jugak walaupun time reply ni dah ari sabtu huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

tahun 2002 oohh lama dah tu nanti datang laa lagi yer!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Panglima Muda

salam ziarah utk pakdin juga..terima kasih sbb sudi singgah n follow yer!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:J.Syazwana

ala nanti awak suruh laa akram bagi timme bday awak pulak yer ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

cantik yer kak..terima kasih!!!

Juliet_iRa~" berkata...

seronoknyaaaa!hee

happy belated birthdayyyyyyy..sorry lambat...:)

smoag poanjang umur...dimurahkan rezeki sentiasa...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

takpe sis apa pun terima kasih sbb sudi wish ;-)