01 November 2011

Segmen ~ Lulu Caldina Ajak Blogwalking



salam dan selamat petang..
ok petang ni aku nak korang semua join segmen dr Lulu Caldina
Lulu Caldina ajak kita semua blogwalking sbb dgn cara ni juga memudahkan untuk kita saling berkenalan dengan blogger lain disamping up kan lagi trafik..
jadi tunggu pe lagi jom laa sama2 join segmen ni...lagi ramai kawan2 kan ke lagi bagus.. x gitu??
nak join?? senang je..korang cuma klik kat sini yer-->>LULU CALDINA

25 ulasan:

Lya Colours berkata...

jom jom jom !!

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam,

singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Gen2Merah berkata...

terima kasih ye Saffiya aleesya... saya pun dah follow adik kembali... ehehehehe.... salam ukhuwah tau (",)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: Rahmah Ram Ram
time kasih sbb sudi singgah dan follow blog echa..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: Gen2 Merah
salam ukhwah juga buat Gen2 Merah

Athirah ' S berkata...

selamat berkenalannnn ^_^ kitaponn join :)

http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

cinnamon.com berkata...

Salam ukhuwah,dari segmen lulu,terima kasih follow saya,saya follow kamu juga..

Kancil 8349 berkata...

Selamat bersegmen...

TiTi berkata...

hi saya datang buat kunjungan balas ^_^

nice blog! i follow~ :D

shiema sufian berkata...

shiema singgah sini. jom singgah belog shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

.: iEyLa :. berkata...

salam kenal...
terjah plak kat sni.. ;)

miss Aresheqyien berkata...

dtg singgah kembali....smbil merenung lup yg banyk kt belog nie....done follow

Athirah ' S berkata...

tinn tinn :)

oshin-jamel berkata...

salam..oshin dtg membls kunjugan :)

Chocolate berkata...

jom bace cite dongeng saya yg mndpt tempt kedua :]

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/contest-kisah-dongeng-tengku-puteri.html




Jom nak kita join lucky draw?

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Awak suka membaca?
Jom join GA ni!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

Saya datang dari segmen kak lulu :D

www.chocalymilk.blogspot.com [jom lawat!]

Ziana berkata...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ctie anis berkata...

bw dari segmen sis lulu..:))

hira berkata...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ღ nurrul ღ berkata...

Salam dari segmen yg smaa :)

ღ nurrul ღ berkata...

Salam dari segmen yg smaa :)

Ahmad Hisyam berkata...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Samir Nasri Antara 4 Pemain Islam Di Man City
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

sj berkata...

hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

Asy Faro berkata...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

azelyusoff berkata...

membalas kunjungan dr segmen yg sama. salam perkenalan ye.

ceriteraliyana berkata...

yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

*bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^