09 November 2011

Kena Tag Lagi...


Salam semua..hari ni ada la masa sikit nak menjawab soalan2 mencabar minda dr nuruldya13..  firstly nak minta maaf la yer sbb lambat nak balas tag ni tp pe pun terima kasih pada nuruldya13 sbb tag echa!!! ;-)
  • your dream?
  • nak ape2 sume dapat..nak jadi kaya!!! makcik kaya!!
  • your favourite place to be?
  • London & Paris
  • kenangan yang tak boleh dilupakan?
  • banyak sangat laaa...
  • favourite colour?
  • pink, merah dan hitam
  • latest movie yang korang tengok kat pangggung wayang?
  • alamak toyol!!!
  • worst song you ever heard?
  • xtau tajuk ler tp sy xska lagu rap
  • something you really want on your birthday?
  • terpikir kan bagus n bertuah dapat sebuah kereta idaman (bukan kete mainan k)
  • tengah wat pe skrg? study? keje? tanam anggur? & kat mana??
  • keje kat Penang
  • favourite actor n actress
  • entah laa buat masa ni xde minat sape2 pun
  • favourite cartoon character??
  • Doraemon
  • what do you think about my blog?? nuruldya13.blogspot.com
  • blog yang simple n x berat sangat!!!
  • senang citer no komen lerr sbb blog saya pun biasa2 jer jd x berani nak komen blog org lain!!!

2 ulasan:

Lya Colours berkata...

heh saya pon nak kaya! hihi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

tu ar pasal tapi nak kaya bukan senang Lya oiiii...hehehe