04 November 2011

TAGGED 2 IN 1



Salam semua..hari ni echa nak menjawab soalan2 yang telah di tag utk echa
fuhh ini nama nyer sessi menjawab soalan ni..sampai ada 2 tag echa nak kena jawab ni..
tapi xpelah demi kawan2 echa yang dah baik hati tag echa..echa akan menjawab soalan2 tu dengan seikhlas hati yer..pe pun echa minta maaf pada jueha & Lya Colours yer sbb lambat menjawab soalan2 korang..


Tag dr jueha

1. korang paling suka bila..
~echa paling suka bila dapat hadiah lerr..
(sape xsuka tu makna nyer ada something wrong somewhere la tuu..)

2. tujuan korang berblog?
~echa nak jadikan blog echa sebagai ala2 diari gitu..leh menaip pe yang echa nak
~nak tambah kwn2 walaupun hanya sekadar kenal di blog2 diorang je

3. feveret food korang
~ echa suka gulai asam pedas ngan bihun sup

4. negara yang paling korang nk pegi?
~echa nak pergi ke Eropah (London) & Francis(Paris)

5. klo korang kt rumah ape aktiviti korang?
~echa lebih suka layan dvd citer hantu & fairytale..
(nama je dh beso tp emm cm budak2 je)

6. korang suka bersenam x?
~echa x suka bersenam..pemalas kan!!!

7. umo korang mase fes time jatuh cinta?
~cinta monyet masa darjah 6..
~cinta sejati?? biarlah rahsia (ayat xboleh blah!!)

8. klo bff rampas pkwe/awek korang, korang sudi x maafkan diorg?
~bergantung laa pada keadaan..klu dah dua2 melayan, dua2 echa x maafkan nasibla kan sape suh tikam belakang!!! sendiri mau ingat.

9. kereta paling korang x minat?
~kereta sorong dan kereta kebal..hahaha

10. korang bile raye suke balik rumah atok/nenek atau lebih suke stay n raye kt rumah korag?
~echa suka balik umah atok n opah sbb umah diorang sebelah umah echa jer..hohoho

11. perasaan korang bile kene tag dgn jueyhame..hahaha
~rasa happy sgt2 mcm nak guling 100 kali 


Tag dr Lya Colours

1. siapa pengaruh anda untuk berblogging
~xde sape2 pun..diri sendiri jer..ksian tau!!!

2. makanan kegemaran?
~ echa suka gulai asam pedas ngan bihun sup

3. antara pergi tengok wayang atau beli cd, mana anda pilih dan kenapa
~tengok wayang sbb lebih feel lagipun screen beso..best!!!

4. benda yang paling berharga anda pernah beli
~eemmm handphone kot

5. antara mengira atau membaca, mana satu anda pilih dan kenapa
~membaca sbb xsuka nak kira2 n xpayah buat sakit kepala otak

6. pertama kali anda fall in love masa umur ? cerita sket beb
~cinta monyet masa darjah 6..malu ar nak citer hehehe

7. secara random la ek, berapa jam anda habiskan masa kat blog dalam 1 hari
~8 jam sehari

8. matapelajaran yang paling anda tak suka masa sekolah menengah
sejarah sbb x suka hafal fakta, kimia sbb xsuka hafal formula yang merapu!!!

9. pekerjaan pertama anda?
~cikgu sementara je

10. makanan paling best anda pernah masak?
~daging masak padprik (lapo laa plak!!)

11. pernah datang Melaka? apa yang paling anda suka tentang Melaka
~penah..melaka ada banyak tempat bersejarah dan best

6 ulasan:

YNA berkata...

rajin jawab tag! bagus! hihihi

♛ Dea Arematt ♛ berkata...

kena tag lagi..jgn mare..:P..

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/11/tagging-question.html

Masya berkata...

salam.. singgah.. rajinnya dia... jawab tag² tu...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to: Masya..
hehehe dah kawan2 tag jd kena la jwb..menghargai kawan2 nama nyer tu..time kasih pada yang tag echa!!!

Kancil 8349 berkata...

wah..rajinnya menjawab tag nie...hehehe...awalnya bercinta...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to: Kancil 8349
hehehe ala dh nama nyer cinta monyet..tp bila ingat balik kelakar tau!!!