17 November 2011

POP CAKES UNTUK SI DIA

Salam semua...hari ni baru aku ada kesempatan untuk update blog..emm sibuk sangat laa sampai xsempat nak update blog bukan apa sibuk dok mencari tempat nak g bercuti..miggu depan dh start cuti sekolah jadi faham2 jela hotel sume abis..sold out!!! tapi nasib baik dapat jugak book di saat2 akhir :-) emm kepala tengah pikir sambil g bercuti ni ingat nak buat surprise utk yang tersayang sape lagi klu bukan Encik Saiful..emm ingat nak tempah pop cakes untuk dia..sebab dh selalu sangat bagi kek n cupcakes kat Encik Saiful jadi kali ni nak buat kelainan sikit nak bagi pop cakes la pulak!!! tapi dari semalam dok search kat internet xde lagi pop cakes kat Penang ni..oohhh susah nyer nak order pop cakes ni?? semua blog yang kat Penang ni sume nyer just cakes n cupcakes jer..emm xpe aku akan try search lagi mana tau kot2 ada plak blog kat Penang ni yang buat pop cakes..ape pun aku ada search pic pop cakes yang comei2.. leh gak refer pic ni bila nak order nanti..


 









8 ulasan:

oshin-jamel berkata...

nyum2...sdp nie....klu jadi oshin nk wat tuk besday acha nnti..hehehe...cake pop..bdk2 sure suke :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

Yupp..bukan budak2 je kak..mak n bapak budak pun suka pop cakes ni hehehe..

miss atie berkata...

yummy!!! cam sedap je... :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

emm betul tu..nampak sedap dan comel je kan!!! ;-)

akuadalahaku.. ^_^ berkata...

ika pun tgh cari jugak sape2 yg jual mcm nie area penang.. klu dpt inform ika juga yea..^_^

saffiya_aleesya @ echa berkata...

ok dear!!! kita sama2 inform yer ika ;-)

shah berkata...

sedapnya

ekin ekin berkata...

pop cakes ni comel sangattttttttttt.!