31 Oktober 2011

NAK PEGI BERCUTI...


Salam semua..hari ni awal2 lagi aku dh mengupdate selalunyer ptg2 bru nak jenguk2 blog..dah xde keje agaknyer..padahal keje menimbun2 atas meja..aahh lupakan sekejap..(tp boleh ke? hehehe) emm sbb tu la aku nak pegi bercuti..ok kali ni aku nak mintak tolong korang boleh tak..aku sebenarnya ada plan nak pegi bercuti tapi serius aku xtau destinasi nyer..(chewaah ayat x boleh blah)..jd aku nak minta tolong kat korang mana laa tau kot2 korang ada idea tempat2 percutian yang menarik tp dalam malaysia jela..budget aku pun nak kena di amik kira jgk kan..kang balik bercuti aku lak terus pengsan semput semua ada pasal dh terover budgetn hohoho..lagi 1 aku nak buat pengumuman ni sape2 yang leh bg idea yang aku rasa boleh di pertimbangkan, aku dengan seikhlas hati bagi korang hadiah..di ulang sebanyak 10x..HADIAH tau..korang bg la idea yang bernas skit kat aku..mana tau kot2 aku bg hadiah pakej bercuti ker kat korang @ aku bawak korang sekali ker g bercuti ngan aku hahaha...
jadi tunggu pe lagi keluarkan idea2 korang tu..bgtau la kat aku tempat2 menarik untuk dilawati dalam Malaysia ni yer..

PESANAN DARI PENAJA:
cara nak bg idea yang terbaeekkk tu senang jer..
1) korang just bgtau tempat percutian tu kat ruangan komen
2) bg sebab knp korang kata tempat tu best
    (smpai korang rasa korang nak suggest tempat tu kat aku..)
3) pastu korang jangan lupa tinggalkan email korang sekali ..
   (kan aku dah janji nak bg hadiah, so senang aku nak roger)

8 ulasan:

BlueiceButterfly berkata...

~bercuti kat cameron..hehe
sebab suasana kat sana best tenangkan hati dari sibuk kerja..nikmati suasana kebun bunga,strawbery..guling2 dalam taman macam dunia ana yang punya..hehe

sebab saya suka..hehe

"Selamat Bercuti"

~blueice.butterfly92@gmail.com

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to: blueicebutterfly92
wahhh nampaknyer dh ada penyertaan hehehe..
tq yer sbb bg idea yer sis..
akan di pertimbangkan..

Lya Colours berkata...

kalau saya, saya suggest port dickson
selain location dia tepi pantai, scenery dia menarik, and dekat situ banyak restoran seafood yang sedap
nak cari makan pon banyak pilihan
and kalau nak cari hotel, banyak pilihan, kalau high budget, boleh pergi resort yang atas air tuh. apa ke nama,avillion kot. kalau moderate budget dan nak hotel tepi pantai pon banyak.pendek kat memang best la. selain bercuti kat PD, dah alang2 tuh boleh ke Melaka jugak. PD ke melaka tak jauh dlm 1 jam je ikut highway. boleh melawat tempat2 sejarah lagi. kira pakej la tu. hihihi

liya366@yahoo.com

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to: Lya Colours
emm ok gak idea Lya tu..akan dipikirkan..pe pun tq sbb bg idea yer

Fabulous Me berkata...

Wah bestnye nak bejalan..

Jom ke blog ku utk review mne yg bkenan(mcm la dh pg sume tmpt)hahaha
nnti tgk la klu2 bekenan.. try tgk MELAKA,PD,TGANU kt my blog eh? Mne tau terbuka idea nak kemane..

Salam kenal.. :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

time kasih yer Fabulous Me untuk idea2 tu..wahh banyak nyer idea.. jom ler ikut sekali g bercuti klu dah mcm ni..buat rombongan cik kiah..boleh gitu??

Juey Ha berkata...

http://jueyhastory.blogspot.com/2011/11/tagged.html hehe. jom2. awak telah ditag oleh jueyhame ;)

Tanpa Nama berkata...

I just couldn't go away your website before suggesting that I extremely loved the usual info a person provide to your guests? Is gonna be again continuously in order to check out new posts

Here is my blog ... payday loans uk