28 Mei 2012

Teringin Laa Pulak..

 Assalamualaikum Semua...

Aduhai tetiba aku teringin pulak dengan 3 jenis makanan ni..tapi tiap2 hari balik dari ofis pun lambat bila laa yang aku nak menyinggah ke pasar malam nak dapatkan semua ni..teringin tau tambah2 tang murtabak tu perghhhh kalau dapat memang layan laaa...putu piring dan apam balik nipis kalau makan panas2 memang terbaeekkkk laaa..ermm xpe2 nak balik awal laa hari ni cukup time ingat nak blah awal pastu pergi terjah pasar malam..

PUTU PIRING

APAM BALIK NIPIS

MURTABAK

49 ulasan:

LydSunshine berkata...

Echa mmg suka apam balik kan? Hehehe. Dulu pun penah buat entyr pasal apam balik kan?

Akak pun suka dgn 3-3 makanan yg echa list kan tu. Lagi2 apam balik nipis. Murtabak pun suka cicah dgn bawang jeruk. Nyum.

elyna mirsada berkata...

love apm balik 2..ag garing ag bez =)

eintan nurfuzie berkata...

t bulan pose berlambak kat bazar ramadhan..heheh
Daging yang dimakan hari hari boleh membunuh manusia ??!

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

plg besh adalah murtabak..

Mrs Lurve berkata...

tiga2 pun suka jgk! masalah nie huhuhuhu

nur anis berkata...

apam balik nipis..sedapnya dapat makan panas-panas...

Lya Colours berkata...

aku suka gila apam balik nipis. aku selalu beli 2 ringgit makan sorang ok. haha gila tamak

weh, aku p pineng next week tu, hantar adik aku balik kat uitm. insyaAllah aku p 8-10 hb tu

Suraya Baharun berkata...

lapo pulak petang2 ni tgk n3 ni...hiihiii...

maszull berkata...

assalamualaikum ecah...sedapnya tengok semuanya kat atas tu...rasa mcm nak makan plak...:)

miss niedNied berkata...

sedappp!!!! huhu

❖ Syaa ❖ berkata...

semua fav kita!!!! lama tak makan. bestnyeeeeeeeeee :D

IntaNBerliaN berkata...

ni yg nak tumpang sekaki teringin ni.. hihii

ainnoraini berkata...

Kakain kalau gi pasar mlm mmg beli punya la kuih nii...
Sedapnyee

Mr.Clive berkata...

ohhhmaiiigoooodddd....apa kahhh semua nyaaa ini....apakahhhh ***drooling***

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

bukan apam balik laaa kakak sayang..tapi entri pasal murtabak diraja..saya pun suka sangat ngn murtabak daging tauuuu

LYAfrina berkata...

putu piring tu sgt2 berbeza dgn y trg..kalo kat sini..mcm piring nips2 n kaler kuning.. kalo kaler putih..putu bamboo..tp bntuk dia mcm bamboo la

Farah Redzuan berkata...

Echa,

Fara baru lepas mkan semua ni minggu lepas..hihihihi

mimie.. berkata...

murtabak..aaaaa..i want it!! ihihi

dah la tgh puasa ni ^_~

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:elyna mirsada

yup betul tu makan panas2 memang best

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:eintan nurfuzie

ha'ah berlambak ermmm pasar ramadhan penuh dengan segala macam makanan kan!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ye betul!!! setuju 100%

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mrs Lurve

kalau camtu kena cepat2 dapatkan di pasaran

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nur anis

aduhh kan dah terliur huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

ko memang gila tamak kan beli 2 ringgit makan sorang2 apsal ko tak bawak balik je orang yang jual apam balik tu kan senang hahahha

p/s: ok noted..klu xde hal2 apa dapat laa kita berjumpaaaa kan

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Suraya Baharun

lapo yer kak hahahah

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:maszull

ha kalau camtu kena cepat2 gi beli ye

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:miss niedNied

ye betul ia sedap,sedap dan sedap

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:❖ Syaa ❖

sama laa kita lama tak makan sebab tu teringin

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

akak yang teringin ke atau baby dalam perut yang teringin hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ainnoraini

ooo kak ain pun suka jugak yer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

apakah semua ini?? sumbat semua makanan ni dalam mulut baru tau hahahah

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

ooo ye ke..ye laa kat belah pantai timur memang kaya dengan pelbagai kuih muih dan makanan kan

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Farah Redzuan

woit biar betul...hang dah makan semua ni tanpa aku disisimu huhuhuhu sampai hati hang farah..nehi nehi nehi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:imie..

laa ye ke..sorryyy tak sengaja orang puasa dilarang tengok makanan ni huhuhu

Wanieys berkata...

arghhhh nanak putu piring tu..
dh lm nk mkn tp xdpt2 lagi hihihi

fieda berkata...

paling best putu piring tu...kat pasar malam tiga2 makanan tu ada..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Wanieys

hahahah kalau camtu kena pi cari gak laa putu piring tu kak

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:fieda

oooo peminat putu piring laa ni yer..makan panas2 sedap tau kak

J.Syazwana berkata...

okey terliur pulak tengok murtabak tuh. huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:J.Syazwana

terliur jangan sampai meleleh air liur sudeyyyy hahaha

fazrulnoor berkata...

sorry, terpaksa padam..shuuu :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:fazrulnoor

ok xpela bro..nasib gantikan ngan entri baru kan!!

Masya berkata...

semua pun suke.... lagi² putu piring tu.. kat pasar malam kat kg jer yang sedappp (^__^)v

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

yer betul tu kuih2 lama ni kat kg je yang sedap huhuhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

paling suka murtabak..sedapnya....

p/s: dh check email tapi tak ada apa2 pn

Juliet_iRa~" berkata...

dah lama tak makan semua tuuuuu..

minggu dpn nak g pasar malam la..hihi

anitadiana berkata...

sama lah..tapi mertabak yg sedap susah nak jumpa...biasa banyak bawang aje..kurang minat bila banyak bawang...

Che Rosliza Che mat berkata...

Semua kuih kesukaan saya hihihihi

whitecappuccino berkata...

betnyer!! teringin jugak laa