25 Mei 2012

Pomander Balls...


Assalamualaikum Semua..

Aku suka ler dengan pomander balls ni..cantik dan paling penting nak buat pun senang jer..tapi tu laa tahap kemalasan aku yang semakin melampau dari hari ke hari ni entah bila aku leh buat pomander balls ni..semangat jer lebih aku ni huhuhu tapi serius aku suka sebab comel n bulat2 jer dikelilingi dengan bunga2 yang comei2..leh panggil bola bunga hehehe..ingat nak buat jugak2 sebab teringin gak nak buh dalam bilik..sekarang ni pun dah letak 2 balang besar penuh potpourri dalam bilik..nak letak lilin aromaterapi tu pastu hias dengan pomander balls..wahh comeiiii...baru syok layan jiwang dalam bilik sorang2 boleh gitu??? hahahaha

43 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

ooo..baru tahu itunamanya

Masya berkata...

mmg romantik.. siap letak bau² aroma terapi.. alamatnya tak keluar biliklah kan....

mimie.. berkata...

alololo cantiknyee..teringi sgt nk letak tp apekandaya, anak tengah lasak..tak dapek do...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

meh ajar..hihi.

LydSunshine berkata...

Mmg cantik echa. Nak buat sendiri pun senang je. Kos pun murah je kot. Cuma kena rajin le skit. Ehem..ehem... akak dah terbau-bau nasik kenduri ni. Heheh.

laskar pelangi berkata...

ha'a kan..comel sangat...lebih2 lagi yang warna pinkkkk:)
sekarang pun kalau buat pelamin pun, ada jer yang letak bola bunga tu ha..menarik sangat ;))

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Dear Echa,
Ha...buat jangan xbuat. Aku tengok hang dok beli peralatan bagai dah. Kalau menjadi boleh aku tiru plak. Nampak mcm sempoi gak.

nur anis berkata...

wah..rajinnya....

Lya Colours berkata...

suka2
eh echa next 2 weeks saya nak p pineng !!!

LiNda berkata...

cantik sgt, linda suke gak pomander balls ni. Kalo wat utk wedding pun mesti cantik...

::NureeN:: berkata...

ooo itueww yerr nama dia :)
wedding pon byk guna kan

lelamaisara berkata...

uittt..itu ea nama nye..baru tau ni...cantik ek...

IntaNBerliaN berkata...

ooo itu nama dia... selama ni xtau nk panggil apa..hihii

iEdA berkata...

br tau nm dia...hehe...tp mmg chantek + sweet jer klo jdkn hiasan kt rumah ^_^

elyna mirsada berkata...

cm ne wat 2??cmel jer..echa tlg ajr.he2

Cik Nur berkata...

Buatlah....mesti cantik..! lepas tu boleh jual..hihih

Mr.Clive berkata...

hey!love this too!! rumah kakak ada banyak bende ni...ehehe...

anyway, awak apaa kurangnyaa nakal?kahakahahah setail laaaa!!! XD

BlueiceButterfly berkata...

~cantiknya..buat banyak2 :)

nita berkata...

owh akakpun baru tahu namanya..nak buat jugaklah nanti, tapi tak tahu bila tapi nanti-nanti lah kot :D

Wanieys berkata...

cantik la...rajinnyer echa...
akak follow echa hihihi

khairul berkata...

cute nyer..

DJ cun ngorat aku .http://gilamodified.blogspot.com/2012/05/autoshow-karnival-beruas-bersama-rtm.html

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:eintan nurfuzie

ye itu laa namanya yer cik eintan payung hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

sekali sekala romantik xpe kan kak.jiwang terlebih cenggini laa jadinya hahahha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:mimie..

xpo laa lain kali laa ekau buek yo..ekau saba yolah dongan si kocik tu yo!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

fuhh belum mampu nak mengajar atau buat tutorial lagi laa..saya pun terkial2 hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

nak buat memang senang cuma saya ni pemalas tahap gaban hahaha.apa?? apa dah terbau nasi kenduri?? no komen laa kak huhuhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:laskar pelangi

tu laa comel je kan!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

hang jangan tunggu aku buat kang ada yang sampai tahun depan pun tak siap2 lagi hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nur anis

belum buat lagi laa sis baru dok beli barang2nya je

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

ok noted!! kalau xde pe hal leh laa kita berjumpaaaaaaa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LiNda

oo ye ke..ha buat cik linda jangan tak buat yer..buat comeiiii2

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:::NureeN::

yup betul tu sis ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:lelamaisara

yup comeii je kan ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

lorrr ye ke kak??? ok takpe skrg dah tau kan ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:iEdA

tu laa pasal..sbb tu laa saya nak buat hehhehhe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:elyna mirsada

xmo jadi sifu sbb diri sendir puntak betul lagi..kang tak menjadi buat malu je hahaha, ala boleh bukak kat youtube yer cayang!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Nur

buat untuk suka2 je sis xde laa sampai tahap nak jual..ada ke orang nak beli pun hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

ooo ye ke..kakak buat sendiri ek..mesti rumah nampak comeiii je..

p/s: ala zaman sekolah laa bro..zaman nakal2 hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:BlueiceButterfly

ok nak buat lerr ni hehehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nita

ok jom kita sama2 buat yer kak ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Wanieys

saya baru nak buat laa kak..itu gambo pakcik google je..dok tgh belajar kat youtube ni haa..ok terima kasih sebab follow yer kak ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

haa kalau cute leh laa suh wife buat kan..

p/s: wahh kat pantai remis ada dj cun ngorat ekkk?? kang ada yang jadi perang dunia ke dua ni kang padan muka hahahah

anitadiana berkata...

tak reti kak ita echa...ingat kat pelamin org kawin aje ada..rupanya yg boleh buat...