18 April 2012

WORDLESS WEDNESDAY!!!!

60 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

nape ari rabu percent untuk bekerja lg tinggi ek.. hehe

Salmiza berkata...

kalau sy terbalik isnin ngan jumaat tu...
Isnin 5% jumaat 12%
Jumaat bersemangat sbb sabtu ahad cuti...:-)

Lya Colours berkata...

kalau saya kene tambah saturday sebab saturday half day
si saturday letak2% je ok kot. hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

sbb dah hari yang tengah jd kira enjin sudah kasi panas ler huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Salmiza

hahaha..nak cuti terus jer semangat ekk

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

alamak sian Lya kena keje ari sabtu pulak ekk..ingat kalau ari sabtu kita bagi 1% aci tak?? hehehe

elyna mirsada berkata...

lau ely semagat terlebih bl hr khmis..sbb jumaat cuti..pantai timur

lelamaisara berkata...

Saye pon kena tambah ari sabtu..Kena kerja separuh hari..Ok jugak kot dapt 1% COZ MEMANG MALAS NAK KERJA HARI SABTU..HEEEEE

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:elyna mirsada

ooo dr pantai timur rupanya yer..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:lelamaisara

kena keja ari sabtu ekk..memang malas laa kan sbb org lain cuti awak kena keja plak kan..xpe laa nak buat camne kan..buat2 mcm semangat dah ler huhuhu

Cik Nur berkata...

hehehe...betul kan..!
tapi kalau nur jumaat tu persen dia tuinggi sikit..hehehee

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Nur

boleh tau kenapa % tu tinggi heheheh..sbb nak cuti ekk???

Masya berkata...

hihihihi... tapi rasanya isnin.. mood memang kelaut sesangat nak buat kerja.. jumaat ok lagi kot hihihihihi....

Sis AI berkata...

Wakakaka! Dlu2 kan sis, lg lawak sy. Jdi librarian. Isnin dgn Khamis gerenti smangat nk duty. Motif? Ada cik abg on duty skali, wakaka! Tp rsanya bila fkir tak salah.. Sbagai pmbakar smangat utk buat yg trbaik. Hehe, duty smua rsa sgt smangat!

maszull berkata...

assalamualaikum ecah...yer la hari Jumaat semuanya suka kan sbb peratusnya kecik je mood cuti...:)

IntaNBerliaN berkata...

ari jumaat paling rndah yer... xsabar nk cuti ek..hihii

Tanpa Nama berkata...

saya hari2 % tu sama saja..kerana bg saya biar rajin berkerja,kerana kerja itu dah mnhadi 1 ibadah kpd saya sbgai org muslim.dan duit yg dapat mnjadi darah daging kepada saya dan wati..kesimpulanya % tinggi tiap hari..hahah nnti kena kick plak..

Cik Nur berkata...

hehehe..betul tu.. :)
sebab nak cuti..tapi esok lagi tinggi..cz esok perak cuti.. :)

shahrazali berkata...

patutnya isnin la lgi tinggi..sbb baru lepas cuti...hehehe..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

isnin tu liat sikit laa sbb dah cuti sabtu ahad kan!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Sis AI

ooo yer ker haahaha ok laa tu leh membakar semangat kan!!!

LydSunshine berkata...

Akak setiap hari 0%. Sabtu 50% Ahad 50%. Hahahah.

LYAfrina berkata...

rabu tinggi sbb worldless wednesday...

kt kat pntai timur.. jumaat weekend
:-)

J.Syazwana berkata...

yeay ! esok jumaat. hehehehe

wahida berkata...

ekekekek...janji total semua sekali dapat 100% kan? hehe...

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Amboiii....sibuk sungguh hang noooo....

Puan Kutu berkata...

nmpk sgt hari isnin dan jumaat adalah hari paling lemau.nasib sy kerja shif.hari lemau berubah setiap masa.haha..

Nazayiena berkata...

Biasanya hari jumaat tu percent tinggi sbb semangat sabtu ahad akan cuti....

khairul berkata...

klu monday abg x spi 5 % hehe

Kancil 8349 berkata...

jumaat tu yang semua orang fikir nak balik kampung

Mr.Clive berkata...

well,yang pecahan peratus untuk hari2 tu ada jugak betul nyer...kehkehkehhh XD

::CIK LYNN:: berkata...

hehe...kalu cik lynn sma je...=p

steffany daph berkata...

kalo hari isnin keja, semangat kot. sbab nak keja2.. kalo hari2 lain, maybe tak semangat sngt, hehe, especially hair jumaat.

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

hmm kalo moon..monday 5%, friday plak kasi lebih kalau boleh 40% keh keh keh..

semangat sbb esoknya nak cuti kan..

NOOR FATIN berkata...

hak3 sepatutnya isnin paling rendah la :P

anisalya berkata...

tak sampai 60% pun. hahaha...

Cara Pemesanan berkata...

every holiday dah

anitadiana berkata...

kalu kak ita terbalik...ari isnin tu malas sangat nak keja...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:maszull

sbb awal2 dah set mod bercuti kan kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

ha'ah tak sabar tambah2 kalau nak balik kg..mmg tak sabar laa kak!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Tanpa Nama

yer2 saya tau kamu memang workaholic kan...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Nur

ha'ah 19hb cuti hari Keputeraan Sultan Perak

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahrazali

tak leh la bro mood keje tak mari lagi hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

wahhh ganas sampai 0% ni..nak kena potong gaji ni hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

ooo sbb WW tu yang tinggi tu ekk..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:J.Syazwana

amboi seronok ekkk bila jumaat

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:wahida

yup betul tu kak..klu terlebih % tu mmg advance laa tu..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

buat2 sibuk laa hang pun hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Puan Kutu

keje shift ni tak laa boring kan kak sbb tukar2 time keje tu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Nazayiena

hari jumaat mood keje ke laut laa kak huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

amboi ni kes dah sedap cuti sabtu ahad laa ni yer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

yup betul tu..semangat nak balik kampung lebih tinggi % nyer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

sama yer hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:::CIK LYNN::

wahhh semangat yang statik ni

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:steffany daph

laa camtu pulak yer sis ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:C.M.A @ CikMoonAdnan

wahh bila jumaat lagi semangat buat keje yer

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:NOOR FATIN

ok kita isnin 0% boleh gitu hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anisalya

hari apa yang tak sampai tu kak??

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cara Pemesanan

wahh klu camtu kena dok umah jela hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anitadiana

mmg laa sbb kita dah cuti sabtu ahad kan kak..