13 April 2012

Haa Kan Dah Malu Gilersss...



Assalamulaikum Semua..

Hari tu aku keluar rehat dengan BFF aku..time rehat tak tau nak makan kat ner..last2 kami decide pergi KFC jer sbb tu yang paling dekat ngn ofis..Bila sampai je terus pergi beratur kat kaunter..tetiba aku nampak member2 ofis aku 3,4 orang kat meja belakang baik punya tengah layan ayam KFC huhuhu..aku ngn BFF aku, Sarah pun lambai2 tangan kat member2 ofis kitaorang tu..

Yang lawaknya, depan meja diorang ni ada satu meja satu geng pompuan..tetiba salah sorang dari geng pompuan tu lambai2 kat kami pulak..weiii cik kak, kami tak lambai tangan kat hang laa, awat hang perasan sangat huhuhu..kami lambai kat kawan kami laa kat meja belakang hang tu..sorry naa!! hahaha

Last2 member2 dia perasaan yg member dia tu dah tersilap sebab member2 dia tengok meja belakang yang sah2 member ofis aku tergelak2...pompuan tu terus tunduk merah muka laa beb!! malu siot..tu laa lain kali kalau tak kenal jangan nak main lambai2 jer..tengok kiri kanan depan belakang dulu..awak tu bukan glamour tahap mana pun sampai orang lain nak lambai2 tangan kat awak yer huhuhu..tu laa perasan lagi haa kan dah malu..

64 ulasan:

mimie.. berkata...

ehehe..malu..malu..

Mr.Clive berkata...

hahahaha pernah terjadi...baru semalam!kehekhekeh XD

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:mimie..

hehehe..

Kancil 8349 berkata...

pernah mengalami situasi macam tu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

laa ye ker?? bro yg tersilap ker@ org lain yg tersilap hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Kancil 8349

hahaha iye ker..nak buat camne kan!!

Masya berkata...

hihihihihi.... termalu sudahhh yer.... x pasal jer...

Lya Colours berkata...

haha confident je lambai sekali salah org!

Cik Rose Cute berkata...

malunya...mana aku nak letak muka nie hihihi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

hahaha pompuan tu terperasan sudeeyyyyyyy...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

hahaha moral of the story jangan budget poyo n cun hahahaa

anisalya berkata...

sian dia. hahaha...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Rose Cute

letak muka bawah meja lorrrr hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anisalya

xdapek den nak tolong yooo...hahaha

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

haha,xpsl2 aje..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

haha,xpsl2 aje..

LydSunshine berkata...

Hahah... kesian dia. Mesti dia ingat korang kawan lama dia yg muka dah banyak berubah.

fazrulnoor berkata...

kesian dia..tlg la cover dia patutnya

Salmiza berkata...

salam kenal jgk.

Hihi sian die..pasni mst die berwas pada selalu...:-)

miss niedNied berkata...

hahaha! ni kalau kene kat batang idung sendiri mau nyorok mkn ayam bwh meja .maluu kottt .hehehe

LYAfrina berkata...

heheh..lps ni jln sure tertunduk...

hihi,, tp lya pon pnh alami situasi ni..igt org snyum kt kita,,skali snyum kat org lain..tp xpelah..senyum kan sedekah

J.Syazwana berkata...

kahh kahh gila kondifen minah tu. kan dah malu. huahuahua

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

hahaha tu laa pasal..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

hahaha xde maknanya kak..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:fazrulnoor

ooo tidak harap laa maaf ler nak tlg cover kahkahkah

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Salmiza

waspada + berjaga2 kan hehehe
salam kenal tau n terima kasih sudi follow ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:miss niedNied

hahaha lawak laa sis ni ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

memang pastu minah tu jalan tunduk muka pun time lalu depan meja kami hahaha..

elyna mirsada berkata...

he2..malu n kesian lak kt dy..

Cik Nur berkata...

memnag tebal muka kan kalau tersilap mcm tu..huhuhuh

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:elyna mirsada

hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Nur

mau taknya..hahaha

BlueiceButterfly berkata...

~0opss..malunya..:p

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:BlueiceButterfly

hahaha termalu sudahhhh

shahrazali berkata...

ntah2 perempuan tu rabun kot....dia ingt kawan dia lambai kat dia...hehehe...

Sis AI berkata...

Perghhh.. Ksian la sis dia tu..
Nk eratkn silaturahim dgn org yg tak knal, apa salahnya, hahaha!!

ikatankasihku berkata...

lak!!!betapa malunyer..hihihi

khairul berkata...

alamak malunyer

Puan Kutu berkata...

hehe malu mmg malu,tp kesian dekat perempuan tu.mana tahu dia ingat serupa muka kawan dia..mmg kesian..hehe

Cik Yatt berkata...

alamak..malunyeeeeeeeeeeeee... pengsan!

iEdA berkata...

aduhhhh...msty rs malu gilos2 neh...kalo ida, kua trs kfc 2...hoho

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:J.Syazwana

tu namanya excited terlebih tu jadi camtu huhuhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:shahrazali

rabun?? rabun apa?? rabun ayam ke rabun itik?? hahahaa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Sis AI

hahaha just to say haiiii..nak kenal minah tu kena open table belanja kitaorang makann kfc lorr

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

apo nak di kato hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

alamak fulamak wa kena beb!!! hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Puan Kutu

ha'ah laa kan sama tapi tak serupa youuuuuuuu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Yatt

pitammmm hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:iEdA

rugi laa kluar, ayam kfc dia tak habis lagi laaaa

mizzkechique berkata...

hahahaha..sian dia..

dwaty berkata...

Rabun kot dia... Org lambai... Dia balas... Hehehe

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Dia lambai bukan sebab dia yang glamor tapi hang yang famous kot.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

kalau ak jadi minah tu, aku dh balik umah tros n sumbat muka dalam laci... pastu rantai ngan rantai besi.. hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:mizzkechique

xpayah kesian hahaha ayat kejam kan

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:dwaty

rabun2 manja gitu kuikuikui

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous

yer2 betoi kata hang tu..aku setuju dgn hang 100% hahaha..camne laa aku leh tak terpikir??? kahkahkah

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

ko biar betul bro!! tu dah tahap menyeksa diri sendiri namanya tu..jangan laa kejam bebenor hahaha

IntaNBerliaN berkata...

huhuu sian dkt dia..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

hehehe xmo kesian !!

maszull berkata...

assalamualaikum ecah....kan dah malu ikut suka je nak lambai2 orang...:)

lelamaisara berkata...

Aleesya@echa, Cam name anak saye..selalu panggil die echa...:)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:lelamaisara

tu nama samaran kat blog jer kak.. nama bebetul lain lorrr hehehe
btw terima kasih tau sudi komen n follow blog saya ni..k skrg ni nak terjah blog akak plak!!

steffany daph berkata...

kkekeke. malu la mcm ni. :P hehe. pnah juga kot mcm tu. sya pula yg rasa malu.. huhu

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To: steffany daph

heheheh ooo pernah gak ada pengalama macam tu yer sis!!