30 Mac 2012

Setelah Sekian Lama....



Assalamualaikum Semua..

Fuhhh akhirnya dapat gak aku publish satu entri baru setelah lama giler menyepi..macam2 hal yang kena settle dengan hal keje, kursus,ermm bila ada masa je badan plak dah penat..bila balik umah memang dah letih..jd tak berdaya nak buat entri baru n melawat blog kawan2..memang ada gak bukak blog tapi tak sempat nak update apa2..hanya sekadar melihat sepintas lalu blog kawan2 di bloglist aku yang masing2 semangat gilers update macam2 cerita setiap hari dan setiap waktu..seronok aku tgk, ada jer cerita yang nak dikongsi..bagus pada smua yang aktif dan jadi blogger tegar ni..harap2 aku pun pasni leh mulakan balik aktiviti berblog ni.. ;-)

p/s: minta maaf yer sebab lama tak update blog dan jenguk2 blog korang semua!!! ;-)
nak amik mood berblog ni fuhhh (tarik nafas turun nafas....)

51 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hye sis.. slmt kembali..hihi.

IntaNBerliaN berkata...

slmt kembali echa.. lama sungguh x update ni.. :-)

Lya Colours berkata...

patut lama menyepi
takpe saya tolong lap2 habuk kat blog kamu ni.hehe

Nazayiena berkata...

Harap lps nie aktif semula ya berblog.

LydSunshine berkata...

Sunyi sepi. Lama hilang. So, welcome back!

LydSunshine berkata...

Sunyi sepi. Lama hilang. So, welcome back!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

ok yui.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

tu laa lama kan kak ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

haa tlg lap cepat heheheh

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Nazayiena

insyaallah harap2 cmtu laa kak!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LydSunshine

ok terima kasih kak!!

zurayusoff berkata...

hai salam kenal
cantek blog adik
emm kasut pink tu pun cantek....hehehe

cIk JanNah berkata...

welcome back echa
ptt lah lama hilang,. nasib baik tak ada spider hinggap kat sini. :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

salam kenal utk akak jugak!!!
terima kasih yer!! saya dah buat kunjungan balas kat blog akak dah ;-)

maszull berkata...

assalamualaikum ecah....selamat kembali berblogging te...:)

Azee Hana berkata...

selamat kembali ke dunia blog..=)

khairul berkata...

welkam back dear

Mr.Clive berkata...

haaaa!apa cerita ni lamaaa benor mendiamkan diri...+_+

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:maszull

w'salam kak..ok nak mood balik ni hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Azee Hana

alright sis!! ahakss

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:khairul

thanks bro!!

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mr.Clive

xde citer apa2 laa bro..saja buat2 sibuk sikit hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cIk JanNah

hahaha klu ada spider tak pasal2 laa saya jd spiderwoman plak

Tihara berkata...

busy yea echa..kalo dah busy mmg takde masa nk tgk blog..mcm akak dulu2..
comey arr blog ada floral betaburan :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

TO:Tihara

Tu laa pasal..sibuk sikit je kak yang lebih tu buat2 sibuk jer huhuhu..terima kasih kak!!

anitadiana berkata...

selamat kembali ya..kak ita pun bezy juga..baru ada masa nak jejalan ne..

shahrazali berkata...

lama btol menyepi ek.......selamat kembali....

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:anitadiana

sama2 laa kita busy yer kak..;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:shahrazali

cari ilham laa bro hahaha

ikatankasihku berkata...

kadang2 berehat sebentar tu perlu :)

moga aktif berblog lps ni k :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ikatankasihku

ok kak..thanks tau ;-)

steffany daph berkata...

hey ho, wlecome back. :D lam gak tak terjah blog nih.

LYAfrina berkata...

welkem back dear...
moga lpas ni..mood bblog datang mcurah-curah

Cikgu Ma berkata...

sehat dik? ^_^

laskar pelangi berkata...

welcome back =)

Cik Yatt berkata...

welcem back..hye..sye cik yatt :)

nur anis berkata...

selamat berblog semula..:)

Masya berkata...

selamat kembali.. mood xmoo monday bluess ok... chaiyokk...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:steffany daph

pasni rajin2 ler singgah yer hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:LYAfrina

ok thanks sis ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cikgu Ma

alhamdullilah setakat ni sihat2 je kak ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:laskar pelangi

thanks dear ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Cik Yatt

hai cik yatt..slm kenal yer ;-)
thanks yer sis

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nur anis

ok la adik manis hehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

ok laa kak arahan diterima hehehe ;-)

Juliet_iRa~" berkata...

welcome back echa!

:D

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Juliet_iRa~"

ok thanks sis ;-)

Puan Kutu berkata...

bila sibuk mmg tak terfikir otak nak menaip n update.tp hati sentiasa igt blog.hehe..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Puan Kutu

yup betul tu..bila dah sibuk jadi letih tu yang otak pun jadi slow nak pikir pasal update blog!!

Mila Ahmad berkata...

saya pun baru je berblog kembali setelah lama menyepi memg rindu giler kat blog selamat berkenalan :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Mila Ahmad

wahhh sama laa kita..kena sama2 up kan mood berblog ni hehehe..ok slm kenal buat awak juga n terima kasih sbb sudi singgah n komen..;-)