11 Oktober 2011

SEGMEN : Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Salam semua..hari ni echa nak ajak kamu semua join satu segmen
segmen ni btujuan untuk bloggers promote blog masing2, 
dpt tmbh kenalan & followers dan dpt tambahkan traffic kt blog kamu semua..
 jd tunggu pe lg jomla join segmen ni..
Nak Join?? mudah je..KLIK JE HASRULHASSAN

 
Tarikh tutup : hari ni last day ok!!
p/s: ada masa lagi jd cepat2 join k!!!


Nama Blogger : saffiyaaleesya @ echa
Tahun mula Berblog : 2011
Jumlah follower semasa join segmen ini : 40 orang je (sikit kan!!!)

4 ulasan:

hafiz berkata...

singgah dari segmen yang sama..=)

p/s: colour untuk font agak kacau..tak nampak button post comment..highlight baru nampak.huhu

Entry terbaru saya "Domain berjaya beli!!"

=)

HasrulHassan [HH] berkata...

Terima kasih kerana sudi singgah dan join segmen.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

sama2.. :-)

Amalina berkata...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Selamat berkenalan! Have a nice day! Sincerely from : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html