18 Oktober 2011

JOM SERTAI BLOGLIST ASRIROCK 2011


jom sertai bloglist asrirayrock 2011
Petang ni Echa nak ajak korang semua join 1 segmen
"JOM SERTAI BLOGLIST ASRIROCK 2011"
Tuan blog ni nak buat segmen nak cari Blogger untuk dimasukkan dalam bloglist nyer
Bloglist ni cuma satu bulan sahaja diterbitkan di side bar blognyer ya.....
Kalau korang berminat boleh la join
Tarih Tutup 28/10/2011 (Jumaat 5.00 Petang)
Nak Join-->> klik asri rock

9 ulasan:

Mrs.A~ berkata...

hye.saya dari segmen sama.jom singgah blog saya jugak ye? salam kenal :)

http://atiqahofficialsite.blogspot.com/

I am...izuan berkata...

dari segmen yang sama....baru je follow...harap dapat follow balek blog saya yang masih baru lg ni....
:D

aqyla iglesias berkata...

hye , sy dri segmen yg same dtg melawat blog awak . done follow awak . Jemput dtg and follow blog sy . masheh :)

Cik Cura berkata...

hai.. dari segment yang sama..datang nak follow awak

jombacabelogsaya.blogspot.com

ADAN + LINA berkata...

Salam persahabatan.

From:
adando.blogspot.com

FarEast berkata...

Olaaaaaa......dari segmen yang sama....Done follow u...like the song.. :)

do drop by n follow me....

http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ berkata...

SALAM KENAL...
datang dari segmen yang sama..
singgah sambil follow sini...

jom jalan2 kat blog erah...

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/10/segmenjom-join-bloglist-asrirayrock.html

ilanasuhaimi berkata...

hi.sy dari segmen sama.jom singgah blog sy jugak ye? happy friendship(:

http://ilanart.blogspot.com/

yat sadri berkata...

salam perkenalan ..! lawat dri segmen same .. jemput dtg blog sy .. ^^,V