09 Julai 2012

Sama Tapi Tak Serupa..

sumber: google

Assalamualaikum Semua...

Hari ni baru dapat bersiaran..xde masa nak update blog laa..nampak sangat betapa aku ni dah betul2 pemalas tahap tak hengat kan..xpe laa janji update blog dari tak update langsung yer dak..(itu hanya ayat2 untuk orang yang takmo mengaku diri dia pemalas hehehe)

Hari ni tak tau laa kenapa tetiba secara kebetulan baju aku leh sama plak ngan my BFF..OMG sama tapi tak serupa...dua2 sampai ofis dlm keadaan dua2 berbaju pink siap design yang sama baju kurung 2 layer siap ngan tudung bawal warna pink tuuuu..waaa dah rasa cam nak pergi kenduri kawin jer takpun dah rasa cam nak masuk pertandingan nasyid peringkat kebangsaan je huhuhu

Serius masa aku nak iron baju pagi tadi memang hati terdetik jangan laa minah ni pakai baju pink design ni sebab aku ngn BFF ni memang ada taste yang sama..kami berdua memang meroyan dengan warna pink..sekali bila sampai ofis waaaaaa memang sama..jadi apa nak dikata makna kata sat lagi lunch hour kami berdua leh buat BORIA PULAU PINANG laaaaaa..hahaha amekkk kawwww!!!


p/s: atas permintaan korang kan, aku upload gambo kami berdua..nampak tak betapa badan kami berdua dah makin meleborrrrr...huhuhuhu

34 ulasan:

Masya berkata...

hahahaha... nanti pergi luch same² jangan lupe amik gambar same² tau.. letak kat sini.. so sweettt... (^__^)

.: iEyLa :. berkata...

alaa...nape tak tepek gmbar amik pakai baju same2 dear..hiks..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

ti: masya n ieyla

alamak segan laa plak sis..al-maklumlah badan masing2 dah semakin melebar hahaha

Lya Colours berkata...

haha okey la tu bleh boria. hehe

Kakzakie berkata...

Mesti bila bersua muka teru saja sama-sama ketawa sebab cempedak menjadi nangka...

Mrs Lurve berkata...

nak request amekla gmbr post kt sini..alahai..mesti gelak seharian hehehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Lya Colours

hahaha yo laa tu kak senah..kau jadi ketua boria naa

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:Kakzakie

jgn dikata laa kak..yang sorang ketawa tak hengat pastu yang sorang hentak2 kaki meroyan sekejap hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:Mrs Lurve

nanti akan ditanya pada tuan badan..sebab dua2 penyegan tahap tak hengat hahaha

CuTeNyer@Ku!!!~~ berkata...

OK....NANTI AKU TOLONG SNAP N UPLOAD KAT BLOG AKU PLAK..HAHAHHAHA

cik ika berkata...

ada jodoh tu law pakai baju sesama,,,

Tihara berkata...

eh slim melim jer..lawa baju..kaler pink lagi :)

IntaNBerliaN berkata...

hihii... sama la plak yer :-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:CuTeNyer@Ku!!!~~

orait tq sis..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:cik ika

jodoh apa nyer cik adik oiii..pompuan2 ler hehehe

sharahgorgeous.blogspot.com berkata...

Dear echa...
Tu la hang...selalu sblm bertindak hang atau aku akan call buat confirmation dulu....ni tak tau apa pasai main pakai jer...sekali tersama...sapa yang malu....kita jugak...tu kira nasib baik aku tak pakai kasut yang sama...kalau tak lagi kes naya beb....LOL

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Tihara

selim melim apa nyer kak..kami dah macam tong dah.tu gambar kot tepi memang laa xnampak kegemukkan nyer hahaha

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:IntaNBerliaN

tu laa pasal kak ina, selalu kami akan roger dulu sbb kami memang suka pakai benda yang sama dah nama pun BFF kan..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:sharahgorgeous.blogspot.com

adoii tu laa silap aku tak roge rhang..sekali sama daa amekk kaww

Che Rosliza Che mat berkata...

cantiklah baju...badan jer...muka mana?hihihi

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Che Rosliza Che mat

terima kasih..ha laa kak badan je laa kang masuk muka alamat kena marah plak ngan encik Saiful..

AnneRaini berkata...

salam kenal juga..thanks sudi follow blog sy.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

ok sama2 sis..happy sebab dpt tambah kenalan ;-)

Mrs Lurve berkata...

cantik dan cun jer...gmbr tuan punya pulak xnmpk huhuhu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wow!! si pinky..hihi.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

to:Mrs Lurve

gambar tuan punya blog yang baju pink layer kelabu tu.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:nuyui a.k.a miss YUI

heheheh pinky pinky

Bulan Syurga Firdausi berkata...

pink semua e :)

iEdA berkata...

wah...warna pink..suka2..hehe

Adylia Qarissa berkata...

alaa..tak lebar mana pon..ok lah tu..cantik !

maszull berkata...

assalamualaikum ecah....nice baju pink color...:)

reyna berkata...

cantik la baju kurung u all

ainraus berkata...

awak! kita geng jugak lah!
kita suka pink jugak! hihihihihi.

btw, kita follower baru kat sini. :)

MizzTina berkata...

hahaha..comel je..