10 Julai 2012

Bestnya Kalau Dapat Berurut..

  
Assalamualaikum Semua..

Korang tengok pic kat atas tu..bayangkan betapa bestnya kalau kaki kita diurut macam tu..perghh betapa leganya kan..tambah2 kalau kaki lenguh lepas penat berdiri lelama ker atau penat berjalan sebab keliling shopping mall kan hehehe...tapi kalau urut kaki refleksologi aku tak berani laa nak buat sbb member umah aku pernah buat, dia kata sakit..sakit tu maknanya kat situ laa tempat yang bermasalah kan..tapi hati teringin gak nak buat sebab titik2 badan kita semua berkumpul di kaki kan..kang mana nak tau aku termenjerit plak kat kedai urut tu sebab sakit time kena urut huhuhu..tapi memang bagus laa kalau kita leh urut mcm ni kan..ada sapa2 tak antara korang yang pernah urut kaki refleksologi ni?? Jom share sakit tak haa???


25 ulasan:

Lya Colours berkata...

aku selalu p kat kerusi ogawa yg kat mall2 tu. masuk singget. haha

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

xpernh la sis.. huhu.. risau geli..haha

MizzTina berkata...

urut bdn xpe, jgn urut tapak kaki.. geli.. kang xpasal² kena sepak tukang urut tu.. haha

lia berkata...

dulu slalu gak urut kat org buta @ medan mara.... best, x sakit pon ;)

Kakzakie berkata...

Tempat berhampiran kakak ada kedai reflexology yg mengurut - semua budak buta tau. Mula kena pegang macam geli tapi bila lama-lama best. Satu jam 30 ringgit..

Mrs Lurve berkata...

xpernah, tp pernah teman hubby urut. 30min RM15. Bila nmpk hubby berkerut muka, tahula memg sakit la tue hahahaha

Suraya Baharun berkata...

memang syok kalau ada org urut kaki hari2...lagi2 kalau seharian penat bekerja...hehehe...

maszull berkata...

assalamualaikum ecah...seronoknya kalau dapat berurut mcm ni...:)

Sue-Rya Qistina berkata...

owh suka sgt bila dpt berurut. mmg lega segala kesakitan yg ada. ye la kan, kaki ni la yg membawa badan, so mmg kena diurut. plg best mase dlm pantang bila bidan kampung urut. mmg terbaik!

pena jugak berurut kt uptown kota damansara. murah mmg murah. tp sakit giler! rase mcm nak putus urat kita dia urut. giler ah!

sudipVSsenduk berkata...

tak suka kena urut... geli!
berurut lepas bersalin tu pun sebab terpaksa & dipaksa.. huhuhu

iEdA berkata...

Sakit sbb kwn penah urut..pas2 seksa tgk dia nk bjlan smntra nk hlgkn rs skt 2..rs x sgup plak nak cuba..hehe

J.Syazwana berkata...

dapat urut satu badan lagi best !
hehehe

Cik Nur berkata...

wah..nymananya kalau dapat berurutkan.. :)

tapi urut kaki tu, sakit sikitkan..

msredcheesecake berkata...

nikmatnya kalau dpt massage kaki yg sakit2 dah ni... mana tempat yg murah gaknya...hheee

Kesuma Angsana berkata...

baguslah info ini.. saya suka berurut satu badan dri kepala hingga ke kaki! slm kenal tq follow yek n dh follow u back 298

IntaNBerliaN berkata...

mmg kalu dpt berurut tu best.. dulu akak geli tp lps bersalin, kne berurut mmg terasa nikmatnya.. iangat ke sblm ni geli upenya tak.. heheh

lelamaisara berkata...

memang best kalu dapat berurut tu...:)

tapi saya jarang la kena urut...:)

New Hope berkata...

salam,

klu dpt suami bole urut kaki fuh bahagianya

KLIK PA TIDAK CEKAP

Masya berkata...

akak pernah buat, masa tu mmg org tu datang opis byr rm 10.00 jer.. blhlah tahan sakit² jugaklah... hihihihihi.. org tu siap bg tahu.. kalau kat sini.. sakit ni.. kalau kat sini sakit ni erkkk.. banyaknya sakit hihihihihihi

nur anis berkata...

kalau jalan kat shopping complex, jumpa kerusi urut tu, kompem guna..

ஜ miss klanika ஜ berkata...

tak penah pulak berurut-urutan ni . tapi skali skala msti best kalo badan dpt relaks dgn urutan

Telor Power berkata...

layan kerusi urut lagi best dari rawatan urut badan tu..

Che Rosliza Che mat berkata...

dah lama tak berurut ...dah rasa sengal2 badan hihihi

anitadiana berkata...

lama tak berurut badan...urut kaki tak pernah mesti geli ne...

QasehnyaRania berkata...

suka duduk ats krusi gintel kt shopping complex j..hehe