22 Jun 2012

Happy Birthday To Mama Maszull dan Kak Fieda Rafli ;-)



Assalamualaikum Semua...

Pagi ni bukak2 blog terus ternampak update dari blog kak Mas dan Kak Fieda..masing2 announce birthday pagi ni..wahhh so sweet laaa..kakak berdua ni leh laa celebrate birthday sama2 kan..hehehe...Jadi di kesempatan ni, nak buatkan satu entri khas buat diorang berdua..


Moga dengan berkat doa di pagi Jumaat ni, saya doakan akak berdua akan di panjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan yang baik, dilimpahi dengan kebahagiaan disamping keluarga tersayang...Amin

p/s: Korang cepat2 laa komen kat blog Kak Mas tau sebab ada hadiah misteri untuk korang semua sempena birthday ni..mana tau korang jadi pengomen misteri ker ahakss..

22 ulasan:

are_lin@yu berkata...

selamat hari ahir untuk kalian berdoa.moga dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki ;-)

Sue-Rya Qistina berkata...

Happy birthday utk mereka berdua. (btw, suka dgn pinky heels awk tu!)

teratak hati berkata...

birthday diorang sama ek..blh celebrate sama2 la..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

amiiinnn....

maszull berkata...

assalamualaikum ecah....terharu sbb buatkn n3 utk besday mama ni...

mekacih ecah....:)

lieyalatif berkata...

Wahhh ade special entry lg dari ecah....so sweet!!! Bertuah mereka berdua tu....

Selamat hari lahir buat yg dirai... May Allah bless u olls...

Kakzakie berkata...

Moga meraka berbahagia dan terus mendapat keberkatan...

Tihara berkata...

sama birthday mereka..happy birthday :)

ieda berkata...

eppy bday buat fieda jugeee
alamakk nak terjah lah ;)

ieda berkata...

eppy bday buat fieda jugeee
alamakk nak terjah lah ;)

Cik Nur berkata...

selamat ulangtahun kelahiran buat mereka berdua. :)

maszmadi berkata...

salam kenal,

happy birthday to both of them...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

happy birthday buat derang berdua =)

echa maaf ya akk lama x online baru dpt jenguk echa..tq ya singgah blog dan akak folo kamu juga =)

Lya Colours berkata...

huiiiiii !!!

Afasz berkata...

hepi besday buat mereke berdua :)

LydSunshine berkata...

Ooo.. kak mas yang echa maksudkan tu ialah mama maszull ye.

fieda berkata...

salam echa..mekasih byk buat entry ni dan menemukan kak fieda dgn mama masszull..seronok dapat jumpe dgn kawan yg sama2 sambut besday dgn kita...sayang echa..:)

Yumida berkata...

yeah..x sangka sm kn bday diorg ni...mama vogue gitu

El-Janna berkata...

wa~~~ sama birthday lak ye^^

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

hepi besday untuk dorang berdua :)

teratak hati berkata...

Ramai yg buat entry sempena birthday diorang..meriah sgt!!!

Mr.Clive berkata...

yeayyy! besday partyyy!heeee~