13 Mac 2013

Hadiah & Pendapat???


 
Assalamualaikum Semua...

Ape ke hal nyer laa aku ni..nak up satu entri pun punya laa payah..huhuhu ahh lantak laa janji aku update kan kan kan..Nak minta tolong korang semua leh x?? aku nak minta korang bagi idea, buah fikiran, pendapat xkira laa walau pendapatan sekalipun janji semuaya boleh diterima dek akal kan..

Ni pasal hadiah harijadi aku laaa..Encik Saiful tanya kat aku, aku nak hadiah apa..aku pun fikir laa apa aku nak ekk?? Encik Saiful kata mahal pun xpe janji cuma SATU je..aku pun pikir punya pikir apa aku nak ekk sebagai hadiah??  Hari Sabtu lepas kami jenjalan Queensbay  Mall konon2 aku nak beli hadiah birthday..bayangkan dah masuk shopping mall pun aku xtau aku nak apa sebagai hadiah harijadi aku tuu..Encik Saiful kata gitau je nak hadiah pe..dia bayar je.

Aku masuk Butik Guess tapi handbag xde plak design yang berkenan kat hati...jalan2 lagi last2 aku masuk Butik Bonia..Ada gak berkenan di hati sekali harga RM1100++..aku pandang muka Encik Saiful..Encik Saiful bagi green light..tapi aku pikir balik kesian laa pulak sebab dia nak bayar harga ribuan ringgit semata2 hanya kerana sebuah handbag kan..Jadi xpela aku x jadi laa nak amik..

Tapi sampai sekarang aku still xtau nak hadiah pe..korang ada pe2 cadangan ke atau idea ke..kalau korang berada kat tempat aku, hadiah pe korang nak??
 

10 ulasan:

lia berkata...

payah tu yang sbb mesti la kami ni pilih ikot citarasa kami...

honeymoon lagi, may b?

Masya berkata...

dah kawin ke belum ni dgn en. saiful tu.. tetiba confuse jap.. tu lah lama x update blog...

kalau ditanya sekarang sy nak hadiah apa.. sy nak telefon samsung s3 jer hahahahaha.. sbb xde ...

ejulz berkata...

waaaa.. bertuah ada org nak belikan hadiah.. hehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:lia

haa honeymoon mana boleh sis..lom salam tok kadi laa sis hahaha..

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:Masya

lom lagi laa kakak cayang..hahahah tu laa lama sgt x update. ok idea tu akan difikirkan tp saya kureng sikit bab2 gadjet ni. skrg ni pun pakai fon biasa2 je

saffiya_aleesya @ echa berkata...

To:ejulz

rezeki bro..terima jela dengan rela hati hehehe.janji ikhlas yer dak!!

izan mama mia berkata...

beli cicncin laa masuk minang kalau belum kawen

Rasp berkata...

wah kiranya nak minta apa pun boleh ke hehehehehe...
bling bling sudahhhh ...

iphone5, samsung s4, galaxy note, handbag lv/coach/, holiday trip, cincin tunang opsssss...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ha.mcm best gak cdgn mama mia..bg cncin.. =)

Mrs Lurve berkata...

bila blm kawen ag xtau lak nak request hadiah apa...tp kalo dh kahwin nak request hadiah percutian di pulau..